Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Projektiasiantuntija

Helsingin kaupunki Helsinki

Haemme projektiasiantuntijaa kehittämään työelämäpainoitteisen perusopetuksen mallia Helsingissä. Kokeilu toteutetaan neljässä helsinkiläisessä peruskoulussa, projektiasiantuntija työskentelee Meilahden yläasteella ja Jakomäen peruskoulussa.

Kehittämistoiminta on osa koulutuksellisen tasa-arvon kehittämishanketta. Kehittämistoiminnan tavoitteena on pilotoida ja mallintaa työelämäpainotteista perusopetusta, vahvistaa koulun ja työelämän yhteistyötä, sekä tukea mielekkään jatko-opintopaikan löytämistä.

Tehtävään kuuluu kokeilussa mukana olevien oppilaiden ohjaaminen, esimerkiksi työssäoppimisjaksojen suunnittelu, toteutus ja kehittäminen, sekä työssäoppimisjaksojen arviointi yhteistyössä opettajien kanssa. Tehtävään kuuluu myös kokeiluun liittyvä raportointi. Asiantuntijan tukena on kokeiluun liittyvä verkosto sekä hankkeen henkilöstö.

Lisäksi tehtävään kuuluu yhteistyötä koulun henkilökunnan, vanhempien, työpaikkojen, perusopetuksen ja toisen asteen oppilaitosten sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Tärkeää on myös rohkeasti uutta luova ja kehittävä työote sekä hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot. Työ vaatii itsenäistä työotetta, koska työntekijän vastuulla on myös kehitettyjen toimintamallien arviointi ja kuvaaminen sekä hankkeeseen liittyvä raportointi.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi tehtävässä edellytetään kokemusta oppilaan ohjaamisesta ja työelämäyhteistyöstä, oppilaslähtöistä ja innostavaa otetta ohjaukseen sekä yhteistyökykyistä, rakentavaa ja kehittävää työyhteisön jäsenyyttä.

Luemme eduksi vahvan kehittämisorientoituneisuuden ja uskalluksen rohkeasti lähteä suunnittelemaan ja testaamaan uusia toimintamalleja, kokemuksen tukea tarvitsevien oppilaiden kanssa työskentelystä sekä kokemuksen kehittämis- ja projektityöstä. Lisäksi luemme eduksi oppilaanohjaajan kelpoisuuden.

Projektiasiantuntijan esihenkilönä toimii Meilahden yläasteen koulun rehtori Ulla Rönkä.

Tehtävä alkaa 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan.
YhteystiedotProjektipäällikkö Piia Pelimanni
09 310 24322
Tavoitettavissa 29.7. klo 13-16
Työpaikan osoiteKuusitie 12, 00270 HELSINKI
Palkkaus3 535 €/kk
Työ alkaa01.08.2020, 1.8.2020 - 30.6.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy31.07.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttps://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KASKO-01-842-20
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391246
Työnantajan viiteKASKO-01-842-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin