Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Projektipäällikkö

Helsingin kaupunki Helsinki

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, HAM Helsingin taidemuseo


Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistykseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen. Kulttuuripalvelukokonaisuus vastaa kaupungin kulttuuripolitiikasta sekä kirjasto-, kulttuuri-, orkesteri-, museo- ja taidemuseotoiminnasta.

Tehtävän kuvaus: HAM Helsingin taidemuseo hakee projektipäällikköä Helsinki Biennaaliin. Kyseessä on kansainvälinen nykytaiteen tapahtuma Vallisaaressa kesällä 2020. HAMin kuratoiman osuuden lisäksi tapahtuma laajenee eri puolille kaupunkia eri toimijoiden ohjelmiston kautta.

Etsimme biennaaliin laajojen kulttuuritapahtumien tuottamisen ammattilaista, jolla on kokemusta vaativista alan tehtävistä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kuvataiteen tuomisessa Vallisaaren merelliseen ympäristöön. Projektipäällikkö pitää biennaalin tuotannollisen kokonaisuuden langat käsissään ja valvoo biennaalin toteutuksen etenemistä taidemuseon johtajan alaisuudessa. Tehtäviin kuuluu taideteosten esittämiseen liittyvien prosessien, budjettien, resurssien ja aikataulujen hallinta yhteistyössä taidemuseon kuraattoritiimin kanssa ja koordinoiva yhteistyö eri tapahtumatuottajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisäksi projektipäällikkö osallistuu varainhankintaan.

Kelpoisuusehto: Tehtäviin soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvä suomen ja englannin kielen taito, tyydyttävä ruotsi.

Lisäksi edellytämme: Vankkaa työkokemusta vaativista projektinjohtotehtävistä ja kokemusta laajojen yhteistyöhankkeiden toteuttamisesta.

Luemme eduksi: Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja valmiutta tarttua ongelmiin ratkaisukeskeisesti. Tehtävässä tarvitaan strategista ajattelua, sen soveltamista käytäntöön sekä kykyä hallita ja organisoida laajoja tehtäväkokonaisuuksia ja verkostoja. Työkokemus kulttuuri- ja taidealalta on tehtävässä eduksi.


Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.
WWW-osoitehttps://www.hel.fi/rekry/fi
YhteystiedotTaidemuseon johtaja Maija Tanninen-Mattila, +358 40 573 9659, maija.tanninen@hel.fi, 4.7.2018 klo 10-12 ja 31.7.2018 klo 10-12
Työpaikan osoiteJaakonkatu 2 D, 00100 HELSINKI
Palkkaus3 700 euroa/kk
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaa03.09.2018
Työaikakokoaikatyö, 36,45 h/vko
Työn kestoyli 12 kuukautta, 02.09.2020
Haku päättyy03.08.2018 klo 16:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.erekryhelsinki.fi/JobsDescription.asp?AD_ID=64336&L=1&Z=H
Ilmoitus jätetty18.06.2018
Ilmoitusnumero9620385
Työnantajan viite49-182-18

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin