Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Puheterapeutti

Helsingin kaupunki Helsinki

Helsingin lasten puheterapiassa työtehtäviisi kuuluu lasten ja nuorten puheen, kielen sekä syömisen taitojen kehityksen tutkiminen, seuranta ja kuntoutus. Työsi sisältää asiakkaan ympäristön ohjauksen ja mahdollisten jatkotutkimusten järjestämisen moniammatillisessa yhteistyössä. Potilastietojärjestelmänämme on tällä hetkellä Pegasos, ja huhtikuussa siirrymme käyttämään Apottia yhdessä usean muun kunnan sekä HUSin kanssa.

Lasten puheterapiassa on 43 puheterapeutin vakanssia. Asiakkaamme ovat 0-16-vuotiaita ja tulevat palveluun terveydenhuollon lähettäminä. Valtaosa asiakkaistamme on alle kouluikäisiä ja lastenneuvolan lähettämiä. Useimmiten puheterapiatapaamiset aloitetaan tutkimuksista ja hoidon tarpeen arvioinnista, mutta jonkin verran asiakkaita tulee myös suoraan erikoissairaanhoidosta.

Yhteistyökumppaneitamme ovat lastenneuvolan lisäksi mm. neuvolan psykologit ja toimintaterapeutit sekä varhaiskasvatus, koulut ja sosiaalitoimi. Perhekeskusmalli tukee monialaisen yhteistyön tekemistä asiakkaan parhaaksi. Perhekeskuksia on toiminnassa kolme, ja samoja yhteisen työn toimintamalleja käytetään verkostomaisesti myös niillä alueilla, joille perhekeskusten tuloa vielä odotetaan.

Keskinäinen konsultointi toimii meillä hyvin. Meillä on esimerkiksi änkytyksen sekä monikielisten ja -kulttuuristen asiakkaiden kanssa työskentelyyn perehtyneiden puheterapeuttien vetämiä konsultaatioryhmiä. Aloittavana puheterapeuttina saat myös henkilökohtaisen mentorin ja tukenasi on kokeneiden puheterapeuttien vetämä tutor-ryhmä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Filosofian maisteri logopedian koulutusohjelmasta. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan haussa.

Valmistuneilta edellytetään lisäksi terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus.

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen työskentelystä moniammatillisessa työryhmässä.
YhteystiedotPia Isoaho, johtava puheterapeutti, p. 050 361 5838
Sari Parvamo, vastaava puheterapeutti, p. 09 310 48361 (ma ja to klo 12-13)
Työpaikan osoiteKonalantie 6-8, 00370 HELSINKI
Palkkaus3123,19 e/kk
Työ alkaa15.02.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.01.2021 klo 16:00
Jätä hakemushttps://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-3-21
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579318
Työnantajan viiteSOTE-01-3-21

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin