Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rehtori

Helsingin kaupunki Helsinki

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Stadin ammatti- ja aikuisopisto


Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja @HelsinkiOppii

Tehtävän kuvaus: Stadin ammattiopiston ja aikuisopiston toiminnot on organisoitu viiteen kampukseen. Kampuksen toimintaa johtaa rehtori. Hän johtaa pedagogista toimintaa, vastaa henkilöstöjohtamisesta, taloudesta, tuloksista ja toiminnan laadusta oman vastuualueensa kampuksessa. Rehtori toimii osana oppilaitostasoista rehtoritiimiä, johon kuuluu viisi rehtoria, kaksi apulaisrehtoria ja johtava rehtori.

Tehtävässä menestyminen edellyttää laaja-alaista näkemystä ammatillisesta koulutuksesta. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta pedagogisesta johtamisesta sekä henkilöstöjohtamisesta. Toivomme sinulta kykyä luoda myönteistä työilmapiiriä sekä toimia osana tiimiä. Olet valmentava sekä sparraava esimies ja johdat omalla esimerkillä.

Olet tuloksentekijä. Johdat koulutuksen ja kampuksesi toimintaa tuloksellisesti ja kannattavasti sekä Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimialan strategisten linjausten ja toimintaohjeiden mukaisesti. Pitkän aikavälin strategiset tavoitteet edellyttävät sinulta systemaattisuutta ja pitkäjänteistä tavoitteellisuutta.

Sinulla on kyky vaikuttaa verkostoissa, esiintyä vaikuttavasti sekä innovoida erilaisia ratkaisuja. Ymmärrät kokeilukulttuurin periaatteet ja kannustat muita uuden luomiseen ja kehittämiseen. Tehtävässä menestymistä edesauttaa vahva ymmärrys ammatillisen koulutuksen ja liike-elämän yhteistyön merkityksestä sekä monipuolisista asiakkuussuhteista.

Ymmärrät monimuotoisten asiakasyhteyksien merkityksen koulutuspalveluiden räätälöinnissä hyödyntäen Stadin ammatti- ja aikuisopiston laaja-alaisuutta.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä

Kelpoisuusehto: Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1998/986 mukaan. Lisäksi rehtorilta edellytetään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä johtamiskokemusta ja ammatillisen koulutuksen tuntemusta.

Hakijan on lääkärintodistuksella osoitettava olevansa terveydentilaltaan sopiva virkaan, mikäli tulee valituksi. Virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Ks. laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.


Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.
WWW-osoitehttps://www.hel.fi/rekry/fi
YhteystiedotMarko Aaltonen, rehtori, 09 310 84701, 13.2.19 saakka Maria Sarkkinen, ammatill. koulutuksen pääll, 09 310 23149, 14.2.19 lähtien
Työpaikan osoiteHattulantie 2, 00550 HELSINKI
Palkkaus6008,00e
Työ alkaa01.04.2019
Työaikakokoaikatyö, OVTES
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy25.02.2019 klo 16:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.erekryhelsinki.fi/JobsDescription.asp?AD_ID=69158&L=1&Z=H
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9846931
Työnantajan viite5-293-19

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin