Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ruokapalvelutyöntekijä

Helsingin kaupunki Helsinki

Palvelukeskus Helsinki, Palvelukeskuksen monipalvelut


Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!

Palvelukeskus Helsinki toimii kumppanina Helsingin kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa, monipuolisissa palvelukeskuksissa, palvelutaloissa sekä sairaaloissa. Olemme mukana 100 000 ruokahetkessä päivittäin ja hoidamme myös siivous- ja logistiikkapalveluja. Kehitämme ja tuotamme puhelin- ja hyvinvointipalveluja Helsingin kaupungin virastoille ja liikelaitoksille sekä tuemme kotona asumista monipuolisilla teknisillä ratkaisuilla ja palveluilla. Tarjoamme parhaan palvelukokemuksen asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstölle "Parasta yhdessä" - arvolupauksen mukaisesti. Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja työllistämme noin 1500 henkilöä. Kokemusta meillä on ruokapalveluiden hoitamisesta jo 100 vuoden ajan.


Tehtävän kuvaus: Etsimme motivoituneita ja suurkeittiöalasta kiinnostuneita henkilöitä ruokapalvelutyöntekijän oppisopimuskoulutukseen. Oppisopimukseen voidaan ottaa 18 opiskelijaa.

Oppisopimus tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden työn ohessa tapahtuvaan tutkinnon suorittamiseen. Saat opintojen ohessa arvokasta työkokemusta ja valmiudet työskentelyyn erilaisissa keittiöympäristöissä.

Oppisopimuksen aikana työskentelet erilaisissa suurkeittiöissä, oppilasravintoloissa, päiväkodeissa sekä Pakkalan ruokatuotannossa. Työtehtävissä tutustut monipuolisesti keittiön perustehtäviin, kuten tilojen puhtaanapitoon, salityöskentelyyn ja astiahuoltoon. Ruoanvalmistustehtävät ovat osa kokin tutkintoa ja työnkuvaasi.

Tarjoamme sinulle:

- mahdollisuuden suorittaa ravintola- ja catering-alan perustutkinnon (ruokapalvelun osaamisala, kokki)
- oppisopimuksen ajan kestävän palkallisen kokopäivätyön
- monipuoliset oppimismahdollisuudet Palvelukeskus Helsingin eri keittiökohteissa
- työsuhdematkalippuedun
- useita muita Helsingin kaupungin henkilöstöetuja

Sovellut koulutukseen, jos:

- olet kiinnostunut keittiöalan tehtävistä ja olet soveltuva niihin,
- olet vähintään 18-vuotias,
- olet HELSINKILÄINEN ja palkkatukikelpoinen,
- sinulla ei ole työ- tai opiskelupaikkaa eikä vastaavaa tutkintoa,
- olet sosiaalinen sekä kiinnostunut työskentelemään erilaisissa työympäristöissä ja eri-ikäisten asiakkaiden kanssa,
- sinulla on opiskeluun riittävä suomen kielen ja tietotekniset taidot sekä
- sinulla on hyvä terveys ja elämäntilanteeseen sopii työn ja opiskelun yhdistäminen.

Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen keittiöalalta sekä suoritetun hygieniapassin.

Hakuprosessi jatkuu ryhmähaastatteluina viikolla 23. Oppisopimus alkaa elokuussa 2019 tai sopimuksen mukaan.

Oppisopimuskoulutuksen ja tutkinnon suorittaminen kestää noin kaksi vuotta aikaisemmasta koulutuksesta ja työkokemuksesta riippuen. Suurin osa koulutusajasta tapahtuu työssäoppimisena etukäteen valituissa Palvelukeskus Helsingin toimipisteissä, jotka sijaitsevat eri puolilla kaupunkia. Pakkalan tuotanto sijaitsee Vantaa Pakkalassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tietopuolisesta opetuksesta vastaa Stadin ammatti- ja aikuisopisto.

Tehtäväkohtainen palkka oppisopimuksen alkaessa on 1617,45 euroa/kk ja mahdolliset lisät. Viikkotyöaika on keskimäärin 38 h 45 min ja työ on enimmäkseen päivätyötä arkisin. Joissakin kohteissa työvuorot voivat sijoittua myös iltoihin, viikonloppuihin ja varhaisaamuun.

Ennen työn aloittamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.


Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestäHelsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.
WWW-osoitehttps://www.hel.fi/rekry/fi
YhteystiedotHR-suunnittelija Merja Jacobsson, p. (09) 310 86483, merja.jacobsson@hel.fi, Arkisin klo 9-12 HR-assistentti Tiina Helminen, p. 040 128 2763, tiina.helminen@hel.fi, Arkisin klo 9-15
Työpaikan osoiteeri kohteita, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa19.08.2019
Työaikakokoaikatyö, 38h 45min /vko
Työn kestoyli 12 kuukautta, 18.08.2021
Haku päättyy29.05.2019 klo 16:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.erekryhelsinki.fi/JobsDescription.asp?AD_ID=71885&L=1&Z=H
Ilmoitus jätetty13.05.2019
Ilmoitusnumero9963231
Työnantajan viite26-153-19

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin