Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ryhmäpäällikkö- TE

Helsingin kaupunki Helsinki

HKL on miljoonien matkojen mahdollistaja!

Olemme metron, raitioliikenteen ja Suomenlinnan lautan liikennöitsijä ja Helsingin raideliikenneinfrastruktuurin omistaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palkittu palvelumme. Vihreällä sähköllä toimiva raideliikenne laajenee voimakkaasti mahdollistaen pääkaupunkiseudun kehittymisen ja kasvun. Raitioliikenne laajenee niin kantakaupungissa, Raide-Jokerilla kuin tulevaisuudessa myös säteittäisillä pääväylillä. Metroliikenne kehittyy uusien asemien myötä, ja liikenteen tiheyttä kasvatetaan. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.

Liity joukkoomme! Haemme ryhmäpäällikköä

Innostutko metroista ja raitiovaunuista ja haluat olla kehittämässä esihenkilötoimintaa? Etsimme ryhmäpäällikköä liikennöinnin yksikköömme lähiesihenkilöksi vastaamaan 80 metrojunan- ja raitiovaununkuljettajan työsuhteisiin liittyvistä asioista. Tärkeimpänä tehtävänäsi on kuljettajien työkyvyn ja työhyvinvoinnin johtaminen, osaamisen kehittäminen, rekrytointi, liikenneturvallisuustyö ja tiedonvälittäminen kuljettajilta ja kuljettajille. Ryhmäpäällikkönä seuraat myös vastuukuljettajiesi suoriutumista. Sinulla tulee olemaan useita omia vastuualueita liikennepalveluiden toiminnassa ja kehittämisessä, ja työhösi kuuluu myös asematyöskentely. Omalta osaltasi vastaat lisäksi työhyvinvoinnin parantamisesta sekä työtyötapaturmien ja kolareiden vähentämisestä. Työskentelet pääsääntöisesti ma-pe liukuman puitteissa ja halukkaille on tarjolla myös viikonlopputyötä.

Mitä haemme?

Olet lähiesimiehenä ratkaisukeskeinen ja töihin tarttuva, joka tunnetaan helposti lähestyttävänä, kannustavana ja ihmisistä välittävänä. Vuorovaikutustaidot ovat vahvuusaluettasi ja olet vastuullinen. Odotamme, että sinulla on henkilöstöjohtamisen, työsuhdelainsäädännön sekä työehtosopimusten ja työaikamääräysten tuntemusta.

Koulutusvaatimuksena on soveltuva toisen asteen tutkinto (tai vastaavat tiedot). Luemme eduksesi kokemuksen esihenkilötyöstä. Myös tuntemus metro- ja raitioliikenteestä ja niiden kalustosta luetaan eduksi. Ryhmäpäällikön tehtävässä tulet tarvitsemaan metrojunan- / raitiovaunun ajolupaa. Koulutamme sinut ajolupaa varten, joten sinun tulee täyttää ajolupaan liittyvät vaatimukset. Odotamme sinulta myös auttavaa englannin kielen taitoa.

Miksi HKL?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan roolin, jossa olet avainasemassa ideoimassa ja kehittämässä HKL:n esihenkilötoimintaa. Meillä sinulla on mahdollisuus aidosti vaikuttaa roolisi kautta turvallisen ja laadukkaan joukkoliikenteen tuottamiseen pääkaupunkiseudulla. Palkkaa täydentävät hyvät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajan tukema lounas, mahdollisuus työsuhdeasuntoon ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastuksista.

Oletko etsimämme tyyppi? Hyppää HKL:n kyytiin ja hae tehtävää 8.10.2020 klo 16.00 mennessä!
YhteystiedotLiikennehenkilöstöpäällikkö Heikkilä Matti
040 4894085
matti.heikkila@hel.fi
Työpaikan osoiteEino Leinonkatu 1, 00250 HELSINKI
PalkkausTehtäväkohtainen palkka 3036,60
Työ alkaa01.12.2020, 1.12.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy08.10.2020 klo 16:00
Jätä hakemushttps://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=HKL-03-10-20
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461115
Työnantajan viiteHKL-03-10-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin