Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Yksikön päällikkö

Helsingin kaupunki Helsinki

Kaupunkiympäristön toimiala, Lupayksikkö 2


Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuus vastaa kaupunkiympäristön asukas- ja yrityspalveluista, kaupunkimittauksesta, rakennusvalvonnasta, ympäristöpalveluista sekä pysäköinninvalvonnasta ja pysäköintipalveluista.

Tehtävän kuvaus: Rakennusvalvontapalvelut käsittelee lupahakemukset, tallentaa rakennussuunnitelmat sekä valvoo rakennustyötä ja rakennettua ympäristöä.

Haemme osaavaan joukkoomme YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ.

Kiinnostaako sinua haastava ja mielenkiintoinen työ rakentamisen näköalapaikalla kaupungin voimakkaasti kasvaessa? Etsimme nyt kannustavaa johtajaa, joka haluaa olla osaltaan mukana kehittämässä kestävää, kaunista ja toimivaa kaupunkia.

Tehtäväsi on johtaa yksikköä, joka vastaa alueellaan uudisrakentamiseen, korjausrakentamiseen, käyttötarkoituksen muutoksiin, kaupunkikuvaan, rakennussuojeluun ja julkiseen ulkotilaan liittyvistä rakennusvalvonnan lupa- ja muista asioista. Tehtäviin kuuluu mm. yksikön prosessien ja toimintatapojen kehittäminen sekä muiden kuin uudisrakennuslupien koordinointi ja ohjaus koko kaupungin alueella. Toimit myös esittelijänä ympäristö- ja lupajaostossa osassa tilapäisiä lupia ja oikaisuvaatimusasioita.

Olet yhteistyökykyinen, asiakaslähtöinen arkkitehtuurin ammattilainen ja sinulla on korjaus- ja muutostöihin liittyvää kokemusta. Erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat välttämättömät asiantuntijaorganisaation esimiestyössä, koska tehtäviin kuuluu vaativia vuorovaikutus- ja neuvottelutilanteita. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi johtamistaitoja ja -kokemusta.

Tarjoamme monipuolisen näkökulman rakentamiseen, erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen. Meiltä saat myös ajanmukaiset työvälineet, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Tule rakentamaan kanssamme maailman toimivinta kaupunkia!Kelpoisuusehto: Yksikön päällikön kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto(esimerkiksi yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettu arkkitehdin tutkinto) ja suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.


Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.
WWW-osoitehttps://www.hel.fi/rekry/fi
YhteystiedotRakennusvalvontapäällikkö Kai Miller, 310 26328, kai.miller(at)hel.fi
Työpaikan osoiteSörnäistenkatu 1, 00580 HELSINKI
Palkkaus4600 e/kk (+ TS:n mukainen ammattialalis
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, 36 h 45 min/vko
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy05.09.2019 klo 16:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.erekryhelsinki.fi/JobsDescription.asp?AD_ID=73483&L=1&Z=H
Ilmoitus jätetty09.08.2019
Ilmoitusnumero10056173
Työnantajan viite6-126-19

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin