Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Taksinkuljettaja

Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy Tampere

Haemme nyt suoraan asiakkaamme omille kirjoille Taksinkuljettajaa kokoaikaiseen ja vakinaiseen työsuhteeseen.

Kyseessä on yritys, joka tekee paljolti Kelatuettuja kuljetuksia, joten asiakkaita sinulla tulee riittämään. Yrityksen kalusto on uutta. Vaihtelua ja sisältöä työhösi tuovat esimerkiksi monipuoliset kuljetukset, vakioasiakkaat, työn itsenäisyys sekä mukavat työkaverit ja esimies.

Tehtävässä noudetaan alalla yleistä provisiopalkkausmallia. Kuljettajan provisiopalkka tässä yrityksessä on kilpailukykyinen ja alan yleistä keskiarvoa korkeampi. Taksinkuljettajan vuorot ovat tunnetusti vaihtelevia sisältäen myös yövuoroja ja viikonloppuja, mutta vuorot ovat joustavasti sovittavissa.

Toivoisimme, että sinulla olisi jo suoritettu taksinkuljettajan ajolupa. Tehtävässä viihtyy parhaiten palvelualtis ja vastuullinen henkilö, joka nauttii vaihtelevista asiakaskohtaamisista ja haluaa omalta osaltaan tarjota asiakkaillensa viihtyisän matkustuskokemuksen.

Hakumenettely:

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mikäli sinulla heräsi vielä kysyttävää, niin olethan ihmeessä yhteydessä henkilöstökonsultti Johanna Lättiin puh 0401968986 tai johanna.latti@henkilostoliiga.fi.
YhteystiedotJohanna Lätti puh 0401968986 tai johanna.latti@henkilostoliiga.fi.
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaHeti tai sopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.02.2020 klo 17:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://henkilostoliiga.fi/tyopaikka/invataksinkuljettaja-vakinaiseen-tyosuhteeseen-tampere/
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266496

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin