Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Catering tarjoilija

Henkilöstöpalvelu Efectivo Oy Helsinki

Asiakkaamme pääkaupunkiseudulla etsivät joukkoihinsa ammattitaitoisia catering-tarjoilijoita kevätsesonkiin.


Asiakkaidemme yritystoiminta sijaitsee laajasti pääkaupunkiseudulla, keikat sijoittuvat useimmiten Helsinki- Vantaa- Espoo-akselille.
Hygienia- ja anniskelupassi sinulta löytyy, sekä catering-hommiin sopivat vaatteet, tai ainakin olet valmis ne hankkimaan. Yleisimmin käytössä on musta kauluspaita, mustat siistit housut sekä kokonaan mustat siistit työkengät.

Olet jo muutaman vuoden tehnyt catering-tarjoilua, ymmärrät että jokainen tilaisuus on täysin omanlaisensa ja sinulle muuttuvat tilanteet eivät aiheuta stressiä ja harmaita hiuksia.

Osaat kattaa montaa ruokalajia varten, arkkuliinoitus on tuttua kauraa ja diplomaattipöytämuoto on sinulle vain järjestelykysymys. Nautit asiakkaiden odotusten ylittämisestä ja kannat vastuusi osana tiimiä. Hymyssä löytyy siis aina!

Heittäydy mukaan, voit työskennellä lomallasi, oman työn ohessa, sesongin ajan täysi-aikaisesti tai jotain siltä väliltä.

Lähetä avoin hakemus ja kerro itsestäsi ja toiveistasi kera ajan tasalla olevan cv:n osoitteeseen: hakemukset@efectivo.fi. Asiakkaillemme passeleimmat kutsutaan haastatteluun
WWW-osoitehttp://www.efectivo.fi
YhteystiedotLinda Tirkkonen, 040-7707272,hakemukset@efectivo.fi
Työpaikan osoite00100 HELSINKI
PalkkausHyvä
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy20.07.2020
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396131

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin