Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rakennustyöntekijä

Henkilöstöpalvelu Heimo Oy Tuusula

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme tulevaisuuden ammattilaisia kasvavaan ja hyvähenkiseen porukkaan Firmukselle. Haemme:

Rakennustyöntekijöitä
vakituiseen työsuhteeseen

Firmus Partners Oy on toiminut vuodesta 2010 alkaen tarjoten kokonaisvaltaisesti työmaa-aikaiset rakennuskone-, laiteasennus- ja ylläpito- sekä kuljetus- ja nostopalvelut Etelä-Suomen alueella. Olemme olleet mukana erikokoisissa rakennushankkeissa, pienemmistä projekteista aina Suomen suurimpiin työmaaprojekteihin. Yrityksemme palveluksessa on tällä hetkellä 35 vakituista työntekijää. Emme käytä vuokratyövoimaa ollenkaan, vaan tähtäämme pitkäaikaisiin ja vakaisiin työsuhteisiin.

Haemme motivoituneita ja huippu asenteen omaavia työntekijöitä erilaisiin tehtäviin rakennusalalle. Annamme mahdollisuuden oppia ja kehittyä työn kautta alan ammattilaiseksi. Työkokemuksesi ei tarvitse olla pitkä, emmekä vaadi pitkiä opintoja. Tärkeintä on oma-aloitteellisuus ja intohimo, jotka johtavat kehitykseen.

Tarjoamme kasvavana yrityksenä asiakkaillemme palveluhenkistä porukkaa. Meillä on hyvä ja nuorekas työilmapiiri, sekä työntekijöillämme on hyvät edut ja palkitsevat palkkamallit. Meillä hyvä työntekijä saa aina hyvän korvauksen työstään. Työ on vaativaa, mutta palkitsevaa.

Kiinnostuitko?

Vakuuta meidät hakemuksellasi - täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fi.
WWW-osoitehttp://hpheimo.fi
YhteystiedotHenkilöstöpalvelu Heimo Oy, Aleksanterinkatu 26 15140 Lahti, p.0447775100 heimo@hpheimo.fi
Työpaikan osoite04300 TUUSULA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.11.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/smarthome/aew.html?did=21021&jc=96&job_id=12913
Ilmoitus jätetty21.10.2019
Ilmoitusnumero10139862
Työnantajan viite003271M007

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin