Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä

Henkilöstöpalvelu Heimo Oy Hollola

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme taloushallintopalveluja tarjoavalle asiakkaallemme Hollolaan tarkkaa ja yhteistyökykyistä

TILINPÄÄTÖSTAITOINEN KIRJANPITÄJÄ

Tehtäviin kuuluvat päivittäiset kirjanpidon tehtävät, viranomaisilmoitukset sekä tilinpäätös.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta erilaisista taloushallinnon tehtävistä. Tehtävän hoitamisen kannalta on olleellista oman tehtäväalueen erinomainen hallinta, verolakien tuntemus (ALV, EVL, TVL) ja vahvat tietotekniset taidot.

Sujuva englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito luetaan eduksi kuten myös hankkeiden taloushallinnon osaaminen ja palkanlaskennan tuntemus.

Tarjoamme tehtävään kunnon perehdytyksen ja osaavan taloustiimin tuen sekä joustavan työympäristön ja monipuolisten mahdollisuuksien työpaikan.

Kyseessä on noin vuoden määräaikasuus. Töiden jatkomahdollisuus on todennäköistä ja selviää määräaikaisuuden aikana. Haethan paikkaa pikaisesti, koska hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen liitteineen oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimosta Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi
WWW-osoitehttp://hpheimo.fi
YhteystiedotHenkilöstöpalvelu Heimo Oy, Aleksanterinkatu 26 15140 Lahti, p.0447775100 heimo@hpheimo.fi
Työpaikan osoite15870 HOLLOLA
PalkkausTES:n mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy30.09.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/smarthome/aew.html?did=21021&jc=96&job_id=14834
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461742
Työnantajan viite0039f2M001

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin