Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

AIG Vakuutusneuvottelija Toteemille

Henkilöstöpalvelu HIRMU Tampere

Etsitkö uutta työmahdollisuutta tai ensimmäistä työpaikkaa?

Haluaisitko selvittää, sopisitko myynnin pariin?

Riittääkö sinulla kokemusta, tietotaitoa ja osaamista mutta uusi työpaikka ei ole löytynyt?

Ihan mahtavaa jos jokin näistä osui sinun tilanteeseen! Me HIRMUlla etsimme juurikin sinunlaisia mukavia ja ahkeria persoonia. Etsimme asiakasyrityksellemme Toteemille hyviä tyyppejä vakuutusmyynnin tehtäviin Tampereelle.
 
Vakuutusmyyjänä teet työtä, jolla on tärkeä merkitys jokaiselle tulevalle suomalaiselle henkilöasiakkaalle. Toteemilaisena edustat AIG nimistä vakuutusyhtiötä ja tarjoat heidän tuotteitaan uusille asiakkaille puhelimitse.

Tuleva työympäristösi?

-Sinusta pidetään huolta, että pääset hyvin alkuun ja ensimmäisten onnistumisten makuun. Saat myös laadukkaan ja perusteellisen koulutuksen myyntiin ja itse vakuutustuotteisiin.
-Toteemilaisena pääset oppimaan ammattimaisen myynninjohdon ja muiden kollegoiden parissa myynnin huipuksi!
-Saat vapaat viikonloput ja joustavat työajat täysillä viikkotunneilla! Voit muokata työkalenteria ja omia tärkeitä menoja tarpeesi mukaan.
-Rehti palkkaus, joka kannustaa onnistumaan. Pohjapalkka on kiinteä 1450 € /kk, jonka päälle tienaat kaupoista provisiot! Parhaimmat myyjät tienaavat yli 3000 € ja keskimäärin vakuutusmyyjä tienaa noin 2500 € kuukaudessa.
-Toteemilaisena työhyvinvointi on tärkeässä roolissa ja pääsetkin hyödyntämään liikunta- ja kulttuuriseteleitä arjessa.
-Avara toimistotila Tampereen keskustan kattojen yllä Finlaysonin alueella.
-Pääset klousaamaan kauppaa työergonomisesti laadukkailla työvälineillä.
-Säännölliset lautapeli-illat, myyntikisat ja yhteinen ajanvietto
-Sinulla on perehdytyksen jälkeen mahdollisuus työskennellä etänä!
-Hymyilevä tiimihenki, pieni vaihtuvuus. Pitkäjänteisenä ja ahkerana tyyppinä saatat tykästyä tiimiin ja tekemiseen niin paljon, että viisi kuusi vuotta heilahtaa yht'äkkiä niin kuin monella kollegallasi.

Osaanko minä tai olenko minä sopiva?

Emme odota sinun olevan vakuutusalan erikoisasiantuntija tai valmis myyntitykki, sillä Toteemilaisilla löytyy hyviä tekijöitä monenlaisilla urataustoilla.

Pidät asiakkaisiin yhteyttä puhelimitse, joten tärkeintä on, että tulet ihmisten kanssa hyvin juttuun etkä epäröi tarttua luuriin. Ymmärrät asiakkaiden kokemuksia ja osaat keskustella eri ikäisten ja eri elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa luontevasti omana itsenäsi.

Hae nopeasti, sillä paikat täyttyvät huippuvauhtia!

Mikäli täytät yllä mainitut kriteerit niin lähetä meille yhteystietosi oheisen linkin kautta: https://hirmu.teamtailor.com/jobs/954613-aig-vakuutusneuvottelija-toteemille tai jätä yhteystietosi osoitteessa: https://www.hirmu.fi/ niin olemme sinuun yhteydessä.

Haastattelut ovat käynnissä koko hakuprosessin ajan ja palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävästä saat: Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy, Puh: 044 242 9928, rekry@hirmu.fi

Eilen

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin