Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Aurinkosähkömyyjä, yritysasiakkaat, Lumme Energia

Henkilöstöpalvelu HIRMU Jyväskylä

Vastuullinen energia-alan suunnannäyttäjä Lumme Energia hakee yritysmyyjää Jyväskylän toimipisteeseen aurinkosähköjärjestelmien pariin!

Mikäli sinulla on into klousata kauppaa ja paiskia ahkerasti ja rehdisti töitä asiakkaiden eteen pitkäjänteisesti, saatat olla meidän etsimämme kandidaatti.

Tulevalla Lumme Energian yritysmyyjällä on aito halu auttaa asiakkaita pitkäjänteisesti viiden tähden palveluasenteella. Lumme Energia arvostaa asiakkuuksien kehittämistä ja pitkäaikaisia asiakassuhteita aina kumppanuuteen saakka. Oma-aloitteisuus ja lets go -asenne ovat myös kulmakiviä työssä onnistumisessa.

Ensisijaisesti haemme kandidaatteja, jotka ovat kiinnostuneita kevytyrittämisestä. Kokemus aurinkosähköjärjestelmistä ja sähkömarkkinoiden tuntemus katsotaan myös eduksi.

Lumme Energian yritysmyyjänä pääset myymään ensisijaisesti pk-yrityksille, taloyhtiöille ja maatalouksille liittyviä ratkaisuja. Matkan varrella sinulla on mahdollisuus laajentaa omaa osaamista ja palveluiden tarjoamista muihin Lumme Energian ympäristöystävällisiin palveluihin.

Työnkuvaasi kuuluu liidien hankinta, asiakaskäynnit Jyväskylän alueella, joissa kartoitat ja tarjoat yritysasiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun heidän tarpeisiinsa, kartoitusten perusteella tarjousten tekeminen ja niiden klousaaminen. Asiakashankinnan lisäksi työarki sisältää aktiivista asiakassuhteiden kehittämistä ja niiden syventämistä kohti pitkäaikaista kumppanuutta.

Voit asua Keski-Suomessa esimerkiksi Jyväskylässä, Laukaalla, Äänekoskella, Muuramessa, Hankasalmella tai Petäjävedellä. Työ on liikkuvaa ja asiakkaita on ympäri Keski-Suomen aluetta.

Lumme Energia tarjoaa yritysmyyjälle:

- Innostavan ja vastuullisen työympäristön ja -porukan
- Myytäväksi huippulaadukkaat ja ympäristöystävälliset tuotteet ja palvelut (ensisijaisesti aurinkopaneelit ja sähköauton latauspisteet)
- Kannustavan palkkamallin (3000 € kuukausilaskutus + kilometrikorvaukset + provisiot myydystä liikevaihdosta)
- Huikeat etenemismahdollisuudet kasvavassa työympäristössä
- Joustavat työajat

Mitä sinulta toivotaan:

- Aikaisempaa kokemusta vastaavasta ympäristöstä ja yritysmyyntityöstä (esim. sähkömyynti, aurinkopaneelit tai muu tekninen palvelu)
- Positiivista, rehtiä asennetta ja halua kehittyä myyntiuralla
- Intoa rikkoa myyntiennätyksiä ja tavoitteita
- Oma-aloitteisuutta ja pelisilmää
- Ajokorttia ja omaa autoa

Kiinnostuitko? Lähde rakentamaan puhtaampaa ympäristöä Suomen ripeimmin kehittyvän energiayhtiön matkaan ja lähetä meille HIRMUlle yhteystietosi verkkosivuiltamme www.hirmu.fi lomakkeen kautta:

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä ! Lisätiedot Sonjalta puhelimitse 044 972 6398 tai sähköpostilla sonja@hirmu.fi

Hae äkkiä tai joku muu vie paikkasi! Katso tarkemmat tiedot ja hakuohjeet alta.

Mikäli täytät yllä mainitut kriteerit niin lähetä meille yhteystietosi oheisen linkin kautta: https://hirmu.teamtailor.com/jobs/1459331-aurinkosahkomyyja-yritysasiakkaat-lumme-energia tai jätä yhteystietosi osoitteessa: https://www.hirmu.fi/ niin olemme sinuun yhteydessä.

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin