Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Etämyyjä

Henkilöstöpalvelu HIRMU Mikkeli, Etätyö

Tahdotko olla mukana tekemässä hiilineutraalimpaa maailmaa? Kuulostaako ajatus työstä, jossa vapaus ja vastuu ovat aidosti mukana mielenkiintoiselta?
Mahtavaa!


HIRMU etsii asiakasyritykselleen Call Waves Solutions Oy:lle ETÄMYYJÄÄ

Tässä tehtävässä pääset tarjoamaan kotimaisen ja arvostetun toimijan energiaratkaisuja kuluttajille sähkönmyynninparissa.
Työn kuvaasi kuuluu aktiivinen uusasiakashankinta ja sopivimpien ratkaisujen tarjoaminen kunkin asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Etätyön luonteen myötä tehtävää on mahdollista suorittaa valtakunnallisesti lähes mistä päin tahansa! Itsenäinen työskentely tuo vapautta sekä vastuuta, mutta yksin sinun ei silti tarvitse toimia, sillä saat arkeesi jatkuvaa tukea tsemppaavilta työtovereiltasi.

MITÄ TARJOAMME

- Vapautta ja vastuuta etätyön merkeissä sekä mahdollisuuden kehittää itseään kohti myynti- sekä markkinointialan ammattilaisuutta!
- Motivoivan pohjapalkan (11,05€/h), sekä provisiot, jotka voivat nostaa ansiosi jopa yli 15-16€/h tasolle.
- Uusia kokemuksia vaihtelevien projektien, sekä Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelien myötä.

MITÄ ODOTAMME

- Tavoitteellisuutta sekä halua haastaa omat tavoitteensa joka päivä.
- Halua neuvotella sekä energistä asennetta.
- Tahtoa kehittyä ja nopeaa uudenoppimiskykyä.
- Sujuvaa suomen kielen taitoa.

Myös ruotsinkielen osaaminen sekä kokemus aikaisemmista myyntitehtävistä on eduksi tehtävää hakiessa, mutta eivät este siinä onnistumiselle.

Call Waves tarjoaa myös työmahdollisuuksia useissa muissakin projekteissa. Connectaa HIRMUn kanssa nettisivuillamme www.hirmu.fi
ja kysy lisää!

Call Waves Solutions Oy on Savosta lähtöisin oleva rehti ja kotimainen alalla jo lähes 20 vuotta toiminut yritys.
Heidän missionsa on auttaa yrityksiä pitämään parempaa huolta asiakkaistaan tuottamalla erinomaisia asiakaskokemuksia kaikissa kanavissa ja siten kasvua yritykselle.
Call Wavesin työntekijöiden toimintaa ohjaavat yrityksen yhteiset arvot: asiakkaan parhaaksi työskentely, hyvä yhteishenki sekä jatkuva kehittyminen.

Hae äkkiä tai joku muu vie paikkasi! Katso tarkemmat tiedot ja hakuohjeet alta.

Mikäli täytät yllä mainitut kriteerit niin jätä yhteystietosi osoitteessa: https://www.hirmu.fi/ niin olemme sinuun yhteydessä.

Haastattelut ovat käynnissä koko hakuprosessin ajan ja palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävästä saat: Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy, Puh: 044 242 9928, rekry@hirmu.fi

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin