Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntiedustaja KattoCenterille

Henkilöstöpalvelu HIRMU Kouvola

Tee huippu valinta urapolullasi ja hae tänään huippuhauskaan duuniin kattomyyjäksi!

Me HIRMU:lla etsimme kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen innokkaita
kattomyyjiä Suomen KattoCenterin toimipisteisiin! Tämä työ on taatusti hauskaa sekä mielekästä ja pääset työskentelemään loistokollegoiden kannustavassa seurassa. Aiemman työkokemuksen puute ei ole este valinnalle. Sinulle tarjotaan koulutus ja hyvät ansiomahdollisuudet.

Työnkuvasi koostuu asiakaskäynneistä, tarjousten tekemisestä, kauppojen klousaamisesta ja kohteiden kuntokartoituksista. Vastaat siis omista asiakkaista ja asiakassuhteiden hoitamisesta.

Myyjät ovat tärkeä osa yrityksen arkea, joten työsi tulokset näkyvät myös suoraan omassa palkkapussissa. Onhan sinulla myös B-ajokortti niin pääset hurauttamaan asiakaskäynneille. Puhelimen ja läppärin lisäksi saat käyttöön työauton!

Tulevien kollegoidesi keskiansiot pyörivät noin 4000 € luokassa kuukaudessa, mutta parhaimmat yltävät aina 6000 € kuukausiansioihin saakka ja ylikin.

Porukalla pääsette nauttimaan myös yhteisistä illanvietoista ja toimittajien koulutuspäivistä.

Parhaiten työssä menestyt:

-tekemällä työsi ahkerasti
-olemalla positiivinen oma itsesi
-haluat kehittyä ajanvaraustyön ammattilaiseksi huipputiimissä

Hae nopeasti, sillä paikat täyttyvät huippuvauhtia!

Mikäli täytät yllä mainitut kriteerit niin lähetä meille yhteystietosi oheisen linkin kautta: https://hirmu.teamtailor.com/jobs/976289-myyntiedustaja-kattocenterille tai jätä yhteystietosi osoitteessa: https://www.hirmu.fi/ niin olemme sinuun yhteydessä.

Haastattelut ovat käynnissä koko hakuprosessin ajan ja palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävästä saat: Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy, Puh: 044 242 9928, rekry@hirmu.fi

Eilen

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin