Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntiedustaja KattoCenterille

Henkilöstöpalvelu HIRMU Tuusula

Tee huippu valinta urapolullasi ja hae tänään kannustavaan duuniin kattomyyjäksi!

Me HIRMU:lla etsimme kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen innokkaita myyjiä Suomen KattoCenterin Tuusulan, Lahden ja Kouvolan toimipisteeseen!

Kattocenterillä pääset myymään kattoremontteja, tiilikaton pinnoituksia sekä aurinkosähköä. Toki voit halutessasi keskittyä myymään esimerkiksi pelkästään aurinkovoimaloita. Tämä työ on taatusti hauskaa sekä mielekästä ja pääset työskentelemään loistokollegoiden kannustavassa seurassa. Aiemman työkokemuksen puute ei ole este valinnalle. Sinulle tarjotaan koulutus ja hyvät ansiomahdollisuudet.

Työnkuvasi koostuu uusasiakashankinnasta, asiakaskäynneistä, tarjousten tekemisestä, kauppojen klousaamisesta ja kohteiden kuntokartoituksista. Vastaat siis omista asiakkaista ja asiakassuhteiden hoitamisesta.

Myyjät ovat tärkeä osa yrityksen arkea, joten työsi tulokset näkyvät myös suoraan omassa palkkapussissasi. Onhan sinulla myös B-ajokortti niin pääset hurauttamaan asiakaskäynneille. Puhelimen ja läppärin lisäksi saat käyttöön työauton!

Tulevien kollegoidesi keskiansiot pyörivät noin 4000 € luokassa kuukaudessa, mutta parhaimmat yltävät aina 6000 € kuukausiansioihin saakka ja ylikin.

Porukalla pääsette nauttimaan myös yhteisistä illanvietoista ja toimittajien koulutuspäivistä.

Parhaiten työssä menestyt:

- tekemällä työsi ahkerasti
- olemalla positiivinen oma itsesi
- haluat kehittyä ajanvaraustyön ammattilaiseksi huipputiimissä

Hae nopeasti, sillä paikat täyttyvät vauhdilla!

Mikäli täytät yllä mainitut kriteerit niin lähetä meille yhteystietosi oheisen linkin kautta: https://hirmu.teamtailor.com/jobs/1527469-myyntiedustaja-kattocenterille tai jätä yhteystietosi osoitteessa: https://www.hirmu.fi/ niin olemme sinuun yhteydessä.

Haastattelut ovat käynnissä koko hakuprosessin ajan ja palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävästä saat: Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy, Puh: 044 242 9928, rekry@hirmu.fi

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin