Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntipäällikkö Suomen Vesiremontille

Henkilöstöpalvelu HIRMU Vantaa

Haluatko toimia oman myyntitiimisi tsemppaajana ja tehdä siitä Suomen parhaan myyntitiimin? Nyt on kasvavassa ja hyvämaineisessa yhtiössä paikka auki!

HIRMU etsii Suomen Vesiremontin laadukkaiden tuotteiden pariin Myyntipäällikköä, jonka vastuulla on pääosin oman tiimin myynnin vetäminen. Yritys on menestyt poikkeusaikanakin loistavasti ja myyjät ovat saaneet erittäin hyvin kauppaa!

Olet osana rakentamassa energistä ja kaupannälkäistä työyhteisöä ja teet samalla itsekin tuloksellista myyntiä.

Tehtävä sopii erinomaisesti sinulle, jolla on kokemusta tuloksellisesta suoramyynnistä. Ymmärrys ja kokemus rakennusalasta ja esimieskokemuksesta katsotaan merkittäväksi eduksi. Onhan sinulla myös B-ajokortti ja oma auto käytössäsi!

Suomen Vesiremonteilla pääset myymään Nescon hyvämaineisia kattoturvatuotteita ja sadevesijärjestelmiä. Työnkuvaasi kuuluu pääosin tiimin vetäminen (70%), tsemppaaminen ja kouluttaminen, sekä myös oma myynti (30%).

Toimipiste sijaitsee Espoossa ja myyntialue rajoittuu noin 150 km säteelle pääkaupunkiseudun ympärille. Toivottu työn aloitus huhtikuussa. Haastattelut ja valinnat tehdään mahdollisimman pian!

Myyntipäällikkönä vastuullasi on:

- Myyntiimin johtaminen ja tsemppaaminen
- Tulosten seuranta ja tarvittava reagointi tavoitteisiin pääsemiseksi
- Vastuu henkilökohtaisesta myynnistä

Sinulle tarjotaan:

- Kilpailukykyinen palkkausmalli. Parhaimmilla kollegoilla 8000 € ansiot kuukausitasolla. Noin 3000 € takuupalkka / kk + provisiot + bonukset
- Luotettavan yrityksen tuki, jossa korkea työtyytyväisyys ja tiimihenki
- Neljän hengen tiimi, jota on tarkoitus kasvattaa vielä parilla myyjällä
- Työvälineinäsi on työpuhelin ja läppäri

Hae äkkiä tai joku muu vie paikkasi! Katso tarkemmat tiedot ja hakuohjeet alta.

Mikäli täytät yllä mainitut kriteerit niin lähetä meille yhteystietosi oheisen linkin kautta: https://hirmu.teamtailor.com/jobs/1092381-myyntipaallikko-suomen-vesiremontille tai jätä yhteystietosi osoitteessa: https://www.hirmu.fi/ niin olemme sinuun yhteydessä.

Haastattelut ovat käynnissä koko hakuprosessin ajan ja palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävästä saat: Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy, Puh: 044 242 9928, rekry@hirmu.fi

48 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin