Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakasneuvottelija etätyöhön

Henkilöstöpalvelu Hirmu oy Kotka

Haluatko päästä tekemään aktiivisesti tuloksellista myyntiä? Tuntuuko oma koti parhaalta työympäristöltä? Jos vastasit kyllä, katso tarkemmat tiedot alta ja lähetä hakemus jo tänään!

Haemme asiakasyrityksellemme itseohjautuvia ja energisiä myyjiä etätyöhön. Yrityksellä on erilaisia myynti- ja markkinointiprojekteja. Etätyössä pääset myymään vaihtuvia tuotteita tai palveluita puhelimitse kuluttajille ja myöhemmin myös yritysasiakkaille sekä buukkaamaan. Tehtävään koulutus tapahtuu etänä, kuten myös työskentely. Hae paikkaa jo tänään, sillä paikkoja on vain pari jäljellä!

Toivomme, että olet innokas kehittymään myyjänä, puhut sujuvasti suomea, sinulta löytyy oma tietokone ja kuulokkeet sekä internetyhteys, joita käytät työssäsi. Haemme ensisijaisesti kokoaikaisia myyjiä, vähintään kuitenkin 30h/ viikko.

Saat tehtävässä joustavat työajat, kiinnostavia ja vaihtuvia myyntiprojekteja sekä tulospohjaisen palkan, jossa keskiansiot ovat noin 1700-3200€/kk.

HAE NOPEASTI, SILLÄ PAIKKOJA ON RAJOITETUSTI!

Jos haluat päästä tähän HIRMUisen hyvään myyntityöhön, lähetä hakemuksesi otsikolla "Asiakasneuvottelija etätyöhön" osoitteeseen rekry@hirmu.fi. Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuaikaina, joten hae mukaan jo tänään! Huomioi, että haku päättyy jo keskiviikkona 20.1.
WWW-osoitehttp://www.hirmu.fi
YhteystiedotHenkilöstöpalvelu HIRMU Oy, Puh: 044 242 9928, rekry@hirmu.fi
PalkkausProvisio
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti / Sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, Myös osa-aikamahdollisuus 30h / viikko
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy20.01.2021
Jätä hakemusHae mukaan lähettämällä hakemuksesi otsikolla "Asiakasneuvottelija etätyöhön" osoitteeseen rekry@hirmu.fi
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579488

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin