Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Buukkari JR-Kodit Oy:lle (Suosittu, lähetä vain yhteystiedot)

Henkilöstöpalvelu Hirmu oy Jyväskylä

Tee paras valinta urapolullasi ja hae tänään huippuhauskaan työhön ajanvaraajaksi!

Me HIRMU:lla etsimme kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen kahta innokasta ajanvaraajaa kaupungin parhaaseen ajanvaraustiimiin Seinäjoen, Tampereen ja Jyväskylän tiimeihin JR-Kodit Oy:lle!

Tämä työ on taatusti hauskaa sekä mielekästä ja pääset työskentelemään loistokollegoiden kannustavassa seurassa ja ahkerasti kasvavassa yrityksessä.

Aiemman työkokemuksen puute ei ole este valinnalle. Sinulle tarjotaan koulutus ja hyvät ansiomahdollisuudet.

Parhaiten työssä menestyt:

- tekemällä työsi ahkerasti
- olemalla positiivinen oma itsesi
- haluat kehittyä ajanvaraustyön ammattilaiseksi huipputiimissä

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä!

Haastatteluita pidetään myös hakuprosessin aikana niin lähetäthän yhteystietosi pikaisesti niin pääset ensimmäisten joukossa haastatteluun.

JR-Kodit Oy on kodin turvallisuuteen ja asumisviihtyvyyden parantamiseen keskittyvä yritys. Meille asiakas ja asiakkaan tarve on aina keskiössä. Asiakkaitamme ovat kaikki Keski-Suomen omakotiasujat. Tarjoamaamme tuoteperheeseen kuuluu kodin sähkösaneeraukset, ilmanvaihdon tehostaminen ja aurinkovoimalat.

Hae äkkiä tai joku muu vie paikkasi! Katso tarkemmat tiedot ja hakuohjeet alta.

Mikäli täytät yllä mainitut kriteerit niin lähetä meille yhteystietosi oheisen linkin kautta: https://hirmu.teamtailor.com/jobs/1333757-ajanvaraaja-jr-kodit tai jätä yhteystietosi osoitteessa: https://www.hirmu.fi/ niin olemme sinuun yhteydessä.

Lisätietoja työtehtävästä saat: Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy, Puh: 044 242 9928, rekry@hirmu.fi

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin