Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntiedustaja Verisuren tiimiin

Henkilöstöpalvelu Hirmu oy Tampere

Haluatko päästä myymään kuluttajien turvallisuutta edistäviä laitteita ja palveluita?
Teleperformance hakee Verisuren -tiimiin myyntihenkisiä kavereita, joiden rohkea ja ennakkoluuloton asenne tähtää ylittämään oman mukavuusalueen ja tavoitteet. Työpaikka sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa aivan Ratinan kauppakeskuksen kupeessa!

Ole ensimmäisten joukossa ja lähetä hakemuksesi pian!

Tehtävänäsi on tarjota markkinoiden parhaita kodin hälytys- ja turvallisuusratkaisuja kuluttaja-asiakkaille. Olet yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin, kartoitat heidän tarpeitaan asiantuntevalla otteella ja tarjoat heille tilanteeseen sopivia kokonaisratkaisuja. Verisure on tehnyt kotien ja perheiden turvallisuuden eteen töitä jo yli 30 vuotta. Tällä hetkellä yli 300 000 kotia suojaa Verisuren palvelut. Verisure on osa kansainvälistä Verisure Securitas Direct -ryhmää, joka palvelee lähes kolmea miljoonaa asiakasta ja työllistää noin 15 000 henkilöä 15 maassa Euroopassa ja Etelä-Amerikassa.

Huippu perehdytys ja koutsaaminen myyntiin!

Mitä sinulta toivotaan?
-Aiempaa taustaa suoramyynnin, kuten telemyynnin, myyntiedustajan tai ständimyyjän saappaista.
-Positiivista ja innokasta asennetta kaupan tekoon
-Sorminäppäryydestä tietokoneella ja englannin kielen taidosta on etua työssä
-Aktiivista ja ennakkoluulotonta otetta työhön
-Vähintään 18-vuoden ikää

Mitä Teleperformance tarjoaa?
-Pitkäaikaisen työpaikan
-Kokoaikaisen päivätyön maanantaista perjantaihin klo 9-17 välillä
-Kattavan myynti- ja tuotekoulutuksen
-Mahdollisuuden kehittyä myynnin ja asiakastyön ammattilaiseksi
-Rennon työilmapiirin ja huikeat & huumorintajuiset kollegat
-TES mukaisen palkan sekä tuloksen mukaiset kannusteet

Teleperformance on maailman johtava ulkoistettuja palveluita tuottava yritys, jonka erityisalaa on monikanavaisen asiakaskokemuksen johtaminen ja tuottaminen. Teleperformancen palveluihin kuuluvat erilaiset asiakaspalveluratkaisut, tekninen tuki, myynti sekä perinnän palvelut. Teleperformance perustettiin Pariisissa vuonna 1978. Yritys työllistää yli 300 000 työntekijää lähes 80 maassa, tarjoten palvelua 265 kielellä.
Lisätietoa löydät osoitteesta www.teleperformance.com ja www.teleperformancecareer.com

Kiinnostaako päästä mukaan HIRMUhyvään tiimiin kilisyttämään kauppakelloja ja edistämään suomalaisten kotien ja perheiden turvallisuutta? Hae mukaan jo tänään, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Hae ripeästi mukaan lähettämällä hakemus ja CV linkin kautta: https://hirmu.teamtailor.com/jobs/794969-verisuren-myyntiagentti/applications/new tai lähetä hakemuksesi ja CV:si otsikolla "Myyntiedustaja Versiure-tiimiin" osoitteeseen rekry@hirmu.fi.

Huomioi, että haku päättyy jo keskiviikkona 15.7., mutta olemme yhteydessä hakijoihin koko hakuprosessin ajan, joten hae mukaan jo tänään!

Lisätietoa tehtävästä: 044 242 9928 (Arkisin klo 8.30-16) tai otsikolla "Myyntiedustaja Verisure-tiimiin" sähköpostilla rekry@hirmu.fi.

Muita hakusanoja: Puhelinmyyjä, myyntineuvottelija, telemyyjä, myyntiedustaja, kuluttajamyynti, B2C, myyjä, Asiakasneuvottelija,
WWW-osoitehttp://www.hirmu.fi
YhteystiedotHenkilöstöpalvelu HIRMU Oy, Puh: 044 242 9928, rekry@hirmu.fi
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
PalkkausTES mukainen pohja + provisio
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa03.08.2020
Työaikakokoaikatyö, Arkisin 9-17
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.07.2020
Jätä hakemusPääset mukaan hakuun lähettämällä hakemuksesi ja CV:si otsikolla "Myyntiedustaja Versiuren tiimiin" osoitteeseen rekry@hirmu.fi tai hakemalla linkin kautta.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://hirmu.teamtailor.com/jobs/794969-verisuren-myyntiagentti/applications/new
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396277

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin