Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntiedustaja Würthille

Henkilöstöpalvelu Hirmu oy Espoo

Etsitkö luotettavaa yritystä ja vastuullista myyntityötä, jossa voit auttaa yritysasiakkaita löytämään oikeat ratkaisut huipputuotteiden avulla?

HIRMU hakee Würthille liikkuvia myyntiedustajia yritysmyynnin pariin. Teknisestä työ- tai koulutustausta on etua, mutta sinun ei tarvitse olla valmis myynnin ammattilainen. Tehtävässä onnistuu parhaiten esimerkiksi rakennus-, teollisuus-, kuljetus-, kunnossapito- tai huoltoalan työkokemuksella. Aikaisempi myyntikokemus yllä olevien alojen tuotteista katsotaan eduksi.

Työarki koostuu työmaa- ja asiakaskäynneistä pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Sinulla on kiinteä työpiste sovitussa Würth-Centerissä, mutta työ tapahtuu pääosin kentällä koulutusjakson jälkeen. Sopivin toimipiste katsotaan hakuprosessin aikana.

Tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat:

- Myyntihenkisyys ja tavoitteellisuus
- Ahkeruus ja oma-aloitteisuus
- Luotettavuus

Vastuullesi saat oman myyntialueen sekä olemassa olevat vakituiset asiakassuhteet. Tehtävänä on itsenäisesti huolehtia asiakkaista sovitun toimintamallin mukaisesti, kehittää asiakassuhteita, esitellä uusia tuotteita sekä hoitaa tuotetilauksia.

Würth auttaa sinua kehittymään erinomaiseksi tekniseksi myyjäksi kouluttamalla ja tukemalla sinua. Valmennukset ja koulutukset jatkuvat säännöllisesti koko uran ajan syventäen osaamistasi entisestään. Würthillä kaikki toimivat vakituisissa työsuhteissa ja edustajana työskentelet reilulla ja kannustavalla tulospalkalla.

Mikäli koet, että yllä oleva kuvaus osui persoonaasi ja vahvuuksiisi, lähetä HIRMUlle yhteystietosi verkkosivuilta www.hirmu.fi. Näin pääset mukaan hakuun!
 
Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä.

Hae pikaisesti sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana!
 
Lisätiedot Sonjalta puhelimitse 044 9726398 tai sähköpostilla sonja@hirmu.fi. Parhaiten tavoittaa 09-17 välillä.
  
Yli 45 vuotta Suomessa toiminut Würth Oy on teknisen tukkukaupan markkinajohtaja ja osa maailmanlaajuista Würth-konsernia. Tuotevalikoimaan kuuluu työkalut sekä teollisuus- ja kiinnitystarvikkeet. Asiakkaita ovat mm. teollisuuden, rakentamisen ja kunnossapidon ammattilaiset. Luotettavuus ja korkea laatu kuvaavat tuotteita ja toimintaa. Würth tuottaa asiakkailleen merkittävää ajan ja rahan säästöä toimittamalla kaikki tuotteet virheettömästi, varmasti ja kaikki kerralla yhdestä toimituskykyisestä varastosta. Würthin Suomen pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsee Riihimäellä, ja Würth Centereitä on Suomessa jo yli 200. Würthiläisiä on Suomessa jo noin 1600 ja kasvu jatkuu.

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin