Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tekninen myyjä

Henkilöstöpalvelu Hirmu oy Espoo

Etsitkö luotettavaa yritystä ja vastuullista myyntityötä, jossa voit auttaa yritysasiakkaita löytämään oikeat ratkaisut huipputuotteiden avulla?

HIRMU hakee Würthille teknistä myyjää myyntiedustajaksi yritysmyynnin pariin. Teknisestä työ- tai koulutustausta on etua, mutta sinun ei tarvitse olla valmis myynnin ammattilainen. Tehtävässä onnistuu parhaiten esimerkiksi rakennus- , teollisuus-, kuljetus-, kunnossapito- tai huoltoalan työkokemuksella. Aikaisempi myyntikokemus yllä olevien alojen tuotteista katsotaan eduksi.

Würthin toimisto sijaitsee Riihimäellä. Työ on liikkuvaa ja asiakkaita on ympäri Uudenmaan aluetta.

Tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat:
- Myyntihenkisyys ja tavoitteellisuus
- Ahkeruus ja oma-aloitteisuus
- Luotettavuus

Työtehtäviin perehtyminen tapahtuu työskentelemällä aluksi Würth Centerillä, josta siirrytään noin puolen vuoden koulutusajan jälkeen myyntiedustajaksi. Centerillä on kiinteä kuukausipalkka, kun taas edustajana olet reilulla ja kannustavalla tulospalkalla.

Würth auttaa sinua kehittymään erinomaiseksi tekniseksi myyjäksi kouluttamalla ja tukemalla sinua. Valmennukset ja koulutukset jatkuvat säännöllisesti koko uran ajan syventäen osaamistasi entisestään. Würthillä kaikki toimivat vakituisissa työsuhteissa.

Hae äkkiä tai joku muu vie paikkasi! Katso tarkemmat tiedot ja hakuohjeet alta.

Mikäli täytät yllä mainitut kriteerit niin lähetä meille yhteystietosi oheisen linkin kautta: https://hirmu.teamtailor.com/jobs/1305658-tekninen-myyja-myyntiedustaja-wurthille tai jätä yhteystietosi osoitteessa: https://www.hirmu.fi/ niin olemme sinuun yhteydessä.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä.

Hae pikaisesti sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana!

Lisätiedot Sonjalta puhelimitse 044 9726398 tai sähköpostilla sonja@hirmu.fi.
Parhaiten tavoittaa 09-17 välillä.

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin