Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Leipuri

Henkilöstöpalvelu Syrjälä Oy/ VMP Group Hämeenlinna

Asiakasyrityksemme Konditoria R.Kokko etsii Tiiriöön ammattitaitoista leipuria vakituiseen työsuhteeseen. Työnkuva on monipuolinen ja mahdollisesti muokattavissa hakijan osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Hakemamme henkilö on leipomo-alan osaaja, jonka kädentaidoista syntyvät monipuolisesti leipää ja leipomotuotteita: makeita ja suolaisia tuotteita sekä muita kahvilatuotteita.

Työaika sijoittuu ma-su klo 6-18, pääpaino on kuitenkin arkisin, mutta välillä vuoroja saattaa olla myös viikonloppuisin.

Alan koulutus on eduksi, mutta koulutusta tärkeämpänä pidämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään muutaman vuoden ajalta. Odotamme sinun olevan iloinen ja positiivinen tiimipelaaja sekä motivoitunut työhösi. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä, mm. tuotekehityksen puolella.

Hakemamme työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksellemme toistaiseksi voimassaolevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö sinulla kysyttävää? Rekrytoinnin hoitaa Eezy VMP Hämeenlinna. Myyntipäällikkö Laura Papinsaari antaa mielellään lisätietoja ma-pe klo 9-15 välisenä aikana, puh. 0403075263 / hameenlinna.vmp@eezy.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti osoitteessa vmp.fi.
WWW-osoitehttp://www.vmp.fi
YhteystiedotLaura Papinsaari, 0403075263, hameenlinna.vmp@eezy.fi
Työpaikan osoiteKatsastusmiehentie 6, 13130 HÄMEENLINNA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaMahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen työsuhde
Haku päättyy30.09.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10019084
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461703

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin