Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ruuan verkkokaupan keräilijä K-Citymarket Easton

Henkilöstöpartneri Vertico Oy Helsinki

Henkilöstöpartneri Vertico hakee nyt lisävoimia K-Citymarket Eastonin ruuan verkkokaupan keräilyyn.

Haemme työntekijöitä ensisijaisesti maanantai- ja perjantaiaamuihin. Tilanteen mukaan työvuoroja on myös muina arkipäivinä sekä lauantaisin. Työvuorot ovat pääasiassa arkisin klo 6-14 ja lauantaisin klo 6-12, lopetus kuitenkin joustaa keräiltävän mukaan eli vuoro voi päättyä joko aiemmin tai myöhemmin. Palkkaus on kaupanalan työehtosopimuksen mukainen.

Hyvän keräilijän ominaisuuksia ovat: 1) hyvä fyysinen kunto 2) laatutietoisuus ja tarkkuus 3) päivittäistavarakaupan tuotteiden tuntemus.

Lähetä hakemuksesi pikaisesti: www.henkilostopartneri.fi. Haastattelut alkavat välittömästi ja hakuaika päättyy 15.12.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Roosa Hatakka, roosa.hatakka@henkilostopartneri.fi. Pyydämme, että tiedustelut työhön liittyen tehdään vain sähköpostitse.

Henkilöstöpartneri Vertico Oy on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Omistajamme ovat suomalaisia ja hoidamme tunnollisesti kaikki velvoitteet ja maksamme työehtosopimuksen mukaista palkkaa.
WWW-osoitehttp://henkilostopartneri.fi
YhteystiedotHenkilöstöpartneri Vertico Oy, roosa.hatakka@henkilostopartneri.fi
Työpaikan osoite00930 HELSINKI
PalkkausKaupan alan TES
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.12.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.henkilostopartneri.fi/tyopaikat/
Ilmoitus jätetty22.11.2019
Ilmoitusnumero10175232

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

16 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin