Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kassa/myyjä

Henkilöstöratkaisu Extraajat Oy Mikkeli

KAUPAN ALAN OSAAJA HUOMIO.
Työpaikan sijainti: Mikkeli
Onko sinulla jo entuudestaan työkokemusta kaupan alalta ja kassatyöskentelystä? Työ Extraajana kassamyyjän tehtävissä saattaisi sopia sinulle! Extraajana työllistyt Extraajien palkkalistoille vuokratyöntekijänä ja valittavissasi on erilaisia kassamyyjän työvuoroja S- ja K-ryhmien tutuissa kauppaketjuissa kuten Prismoissa, S-marketeissa, Saleissa, K-Citymarketeissa, K- Supermarketeissa sekä K-marketeissa. Työtehtävät koostuvat kassatyöskentelystä, asiakkaiden palvelemisesta ja rahastuksesta sekä vaihtelevasti myös kuormien purkamisesta ja hyllyttämisestä. Työ sopii sinulle, jos pidät vaihtelevista työympäristöistä, -tehtävistä sekä kollegoista. Extraajana saat kaupan alan TES:in mukaista palkkaa sekä tietenkin hyvät ilta- ja viikonloppulisät.

NÄIN MENESTYT EXTRAAJANA Asiakaskauppamme tietävät odottaa töihin Extraajia, joilla on asenne kohdallaan. Meiltä lähteekin asiakkaiden avuksi aina osaajia, joilta löytyy joustavuutta ja tekijäluonnetta hyväntuulista asiakaspalveluasennetta unohtamatta. Extraajilla meidän tehtävämme on löytää asiakaskaupoillemme lisäkädet silloinkin, kun äkillinen työntekijätarve yllättää. Siksi työvuoroja tulee usein tarjolle nopeallakin varoitusajalla. Mitä joustavampi ja valmiimpi olet liikkumaan itsenäisesti eri kauppojen toimipisteisiin, sitä enemmän sinulle tarjoutuu töitä kauttamme. Tarjoamme sinulle vuokratyösuhteesi aluksi perehdytyksen, jonka sisältö sovitaan osaamisestasi riippuen. Perehtymisesi avuksi saat verkkokoulutuspohjan, jossa pääset suorittamaan kaupan alaan liittyvät, mahdollisesti sinulta vielä puuttuvat kurssit (Veikkaus, Posti ja Matkahuolto) sekä ikärajapassin.

NÄIN HAET Tutustu tarkemmin vuokratyöhön sekä Extraajiin työnantajana rekrytointisivuiltamme https:// www.extraajat.fi/meille-toihin/ Hae tehtävään täyttämällä hakulomake sähköisen järjestelmämme kautta. Jos sinulta löytyy jo yli kuuden kuukauden kokemus alalta, voit täyttää pikahakemuksen 30 sekunnissa verkkosivuillamme! Hakemuksen perusteella kutsumme sinut työhaastatteluun. Jos olemme selvästi sinulle sopiva työpaikka, päätös aloittamisestasi voidaan tehdä välittömästi ja perehdytyksesi tehtäviin voi alkaa. Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Extraajat on osa Eezy konsernia. Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
WWW-osoitehttp://www.extraajat.fi
YhteystiedotKs kuvaus
Työpaikan osoite50130 MIKKELI
PalkkausTES
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, Väh 30h/vko
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy05.06.2020 klo 00:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.extraajat.fi/hakemus/?job=764
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354708
Työnantajan viitemol5ec77fba2a710

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin