Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki

Henkilöstövuokraus Rent-X Oy Espoo

Haemme asiakkaallemme Espoon Eläkekotisäätiölle kokkia. Valittu henkilö palkataan suoraan Espoon Eläkekotisäätiön palvelukseen. Espoon Eläkekotisäätiö tarjoaa espoolaisille eläkeläisille laadukkaat palveluasunnot, ympärivuorokautisen hoivan palvelut ja vuokra-asunnot esteettömissä kiinteistöissä. Lisää heistä voit lukea osoitteessa https://www.eeks.fi/

Työ tapahtuu Espoon Eläkekotisäätiön palvelutalojen ravintoloissa, jotka sijaitsevat Olarissa ja Karakalliossa. Työ pitää siis sisällään jonkin verran liikkumista talojen välillä. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Aterioiden valmistuksen lisäksi, tehtäviisi kuuluu myös muut keittiöt tehtävät.

Odotamme hakijalla olevan kokemusta kokin töistä ja kykyä toimia osana tiimiä. Olethan myös vuorovaikutustaitoinen ja osaat palvella asiakkaita sujuvasti suomeksi. Hakijalla tulee olla hygieniapassi.

Tuntimäärät ovat sovittavissa joustavasti, työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, eli toimi nopeasti ja laita hakemus nettisivujemme kautta.

Kerro hakemuksessasi miksi juuri sinä olisit hyvä lisä Espoon Eläkekotisäätiön tiimiin?

Täytä hakemus huolellisesti oheisesta linkistä, muistathan liittää mukaan myös ansioluettelon. Mikäli sinulla tulee kysyttävää, voit olla meihin yhteydessä arkisin klo 8-16 välillä. Puhelinnumero 045 124 2654 tai sähköpostilla info@rent-x.fi. Pyydämme kuitenkin jättämään hakemuksen rekrytointijärjestelmämme kautta, sähköpostilla tulleita hakemuksia ei tietosuojasyistä käsitellä.

Henkilöstövuokraus Rent-X Oy on suomalainen vuonna 2006 toimintansa aloittanut, yksityinen henkilöstöpalvelualan yritys. Toimintamme perustuu vankkaan henkilöstövuokrausalan kokemukseen, luotettavaan ja läpinäkyvään tapaan toimia. Yrityksemme löytyy tilaajavastuulaki.fi -sivuilta, kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL) ja olemme Tampereen, Turun sekä Helsingin Kauppakamarin jäsen.
WWW-osoitehttp://rent-x.fi
YhteystiedotPuh.045 124 2654 (arkisin 8-16) tai sähköpostilla info@rent-x.fi
Työpaikan osoite02620 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaHeti/Sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, Tuntimäärät sovittavissa, max. 115h/3 vkoa
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy01.03.2019 klo 08:00
Jätä hakemuswww.rent-x.fi
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rentx.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=72
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9846605

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin