Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vuoropäällikkö, Hesburger Sello

Hesburger Sello Espoo

Hesburgerissa saat hampurilaisherkkusi iloisen palvelun kera, asioitpa missä toimipaikassa tahansa. Se ei ole sattumaa, sillä toimintamme perustuu Hesburger-ketjukonseptin tarkkaan noudattamiseen. Yhtenäinen konsepti takaa, että saat kaikissa ravintoloissamme tasalaatuisia makuelämyksiä ja hyviä Hesburger-kokemuksia.

Vuoropäällikkönä olet valmis pistämään itsesi likoon tilanteessa kuin tilanteessa, omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet joustava ja kannustava. Haluat haastaa ja kehittää itseäsi. Vuoropäällikkö vastaa oman vuoronsa operatiivisesta toiminnasta, tuloksesta, henkilökunnan perehdyttämisestä, varastonhallinnasta, asiakastyytyväisyydestä, rahaliikenteestä sekä selkeästä vuoron johtamisesta.
Olet ravintolapäällikön apuna yksikkömme kehittämisessä, sekä esimerkin näyttäjänä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän lisäksi luotettavan työnantajan ja ison talon erinomaiset henkilöstöedut. Meillä saat myös hyvät mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi ja edetä urallasi.

Lähde: sok.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin