Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Neuropsykologi

Hippo Terapiaklinikka Oy Turku

Hippo Terapiaklinikka Oy tarjoaa moniammatillisia tutkimus-ja kuntoutuspalveluita lapsille, nuorille ja aikuisille. Jyväskylän, Tampereen, Turun, Helsingin, Kuopion ja Oulun aluekeskuksissa ammattilaisemme tarjoavat sekä yksilö- ja ryhmäkuntoutusta. Autamme aivan erityisiä ihmisiä pärjäämään paremmin omassa elämässään, ja mahdollistamme omien unelmien tavoittelemisen. Meitä hippolaisia on jo lähes 130 eri ammattikunnista. Hipon moniammatillisesta tiimistä löytyy neuropsykologeja, psykologeja, psykoterapeutteja, puheterapeutteja, toimintaterapeutteja, lääkäreitä, musiikkiterapeutteja, tanssi-ja liiketerapeutteja ja fysioterapeutteja. Lisätietoja meistä löydät sivuiltamme www.hippoterapiaklinikka.fi.

Etsimme nyt iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme
NEUROPSYKOLOGEJA
Turun aluekeskukseen.

Etsimme erityisesti neuropsykologeja, jotka voivat työskennellä lasta ja nuorten kanssa. Meillä on kuitenkin mahdollista tehdä myös aikuisneuropsykologista työtä. Hakemamme henkilö työskentelee itsenäisenä ammatinharjoittajana. Voit itse valita omat työ- ja loma-aikasi. Saat meiltä tuen ammattisi harjoittamiseen (konsultaatiota kokeneilta kollegoilta, materiaalit ja testit) sekä tarvittaessa henkilökohtaisen tuen oman yrityksen perustamiseen. Sinulla on mahdollisuus työskennellä joko yksilöterapeuttina tai ryhmänohjaajana. Hipossa saat työkavereiksi iloiset ja kannustavat hippolaiset. Tapaat meidät kaikki Hipon omilla sisäisillä koulutuspäivillä. Samalla opit uutta ja saat tietoa siitä, kuinka terapiatyötä tehdään Suomen muissa kaupungeissa.

Oletko sinä uusi hippolainen?

Toivomme, että sinulla on
- Neuropsykologian erikoispsykologin koulutus. Myös erikoistumiskoulutuksessa olevat huomioidaan.
- Motivaatiota työskennellä osana moniammatillista tiimiä, työskentelemme yhdessä.
- Ymmärrystä ja osaamista kokonaisvaltaisesta kuntoutuksesta ja oppimisen tukemisesta. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen kuntoutuspolun.
- Lisäksi valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2010, 3 §) mukainen rekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja: sähköpostitse tai soittopyynnöt tekstiviestillä p. 0400-933886/aluejohtaja Hanna Kiiski-Mäki.
WWW-osoitehttp://www.hippoterapiaklinikka.fi/
Yhteystiedothanna.kiiski-maki@hippoterapiaklinikka.fi
Työpaikan osoiteKäsityöläiskatu 4 a (4. krs), 20100 TURKU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, Sopimuksen mukaan
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.03.2019 klo 23:59
Jätä hakemusLähetä lyhyt hakemus ja CV 31.3.2019 mennessä osoitteeseen hanna.kiiski-maki@hippoterapiaklinikka.fi, otsikolla HAKEMUS NEUROPSYKOLOGIKSI.
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9846660

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin