Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Neuropsykologi

Hippo Terapiaklinikka Oy Turku

NEUROPSYKOLOGI
Hippo Terapiaklinikka Oy tarjoaa moniammatillisia tutkimus-ja kuntoutuspalveluita lapsille, nuorille ja aikuisille Jyväskylän, Tampereen, Turun, Helsingin, Kuopion, Oulun ja Mikkelin aluekeskuksissa. Toteutamme sekä yksilö- että ryhmäkuntoutusta. Autamme aivan erityisiä ihmisiä pärjäämään paremmin omassa elämässään ja mahdollistamme omien unelmien tavoittelemisen. Meitä hippolaisia on jo lähes 150 eri ammattikunnista. Hipon moniammatillisesta työyhteisöstä löytyy neuropsykologeja, psykologeja, psykoterapeutteja, puheterapeutteja, toimintaterapeutteja, lääkäreitä, musiikkiterapeutteja, tanssi-ja liiketerapeutteja, fysioterapeutteja ja neuropsykiatrisia valmentajia. Lisätietoja meistä löydät sivuiltamme www.hippoterapiaklinikka.fi.

Etsimme nyt iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme NEUROPSYKOLOGIA
ammatinharjoittajaksi Turun aluekeskukseen. Voit itse valita omat työ- ja loma-aikasi sekä asiakasmääräsi. Sinulla on mahdollisuus työskennellä joko vastaanotolla yhdessä muiden terapeuttien kanssa tai asiakkaan toivomassa paikassa (koulu/päiväkoti/koti). Saat meiltä tarvittaessa henkilökohtaisen tuen oman yrityksen perustamiseen ja oman ammattisi harjoittamiseen (mm. konsultaatiota kokeneilta kollegoilta, kuntoutusmateriaalit ja testit). Sinulla on mahdollisuus yksilöterapian lisäksi toimia ryhmänohjaajana.
Oletko sinä uusi hippolainen?

Edellytämme/toivomme, että sinulla on
- Neuropsykologian erikoispsykologin koulutus tai kliinisen neuropsykologin pätevyys.
- Kiinnostusta lasten ja/tai aikuisten kuntouttamiseen. Palvelemme kaikkia ikäluokkia.
- Motivaatiota työskennellä osana moniammatillista yhteisöä.
- Ymmärrystä ja osaamista kokonaisvaltaisesta kuntoutuksesta. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen kuntoutuspolun.
- Lisäksi valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2010, 3 §) mukainen rekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätiedot tehtävästä: aluejohtaja Hanna Kiiski-Mäki
Lähetä lyhyt hakemus ja CV osoitteeseen
hanna.kiiski-maki@hippoterapiaklinikka.fi otsikolla HAKEMUS NEUROPSYKOLOGIKSI TURKU
WWW-osoitehttp://www.hippoterapiaklinikka.fi/
YhteystiedotHanna Kiiski-Mäki
hanna.kiiski-maki@hippoterapiaklinikka.fi
0400 - 933886
Työpaikan osoiteSibeliuksenkatu 3, 20100 TURKU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, Sopimuksen mukaan
Työn kestoyli 12 kuukautta, Sopimuksen mukaan
Jätä hakemushanna.kiiski-maki@hippoterapiaklinikka.fi
Ilmoitus jätetty21.08.2019
Ilmoitusnumero10070656

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin