Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Psykoterapeutti

Hippo Terapiaklinikka Oy Tampere

Psykoterapeutti
Hippo Terapiaklinikka Oy tarjoaa moniammatillisia tutkimus- ja kuntoutuspalveluita lapsille, nuorille ja aikuisille. Jyväskylän, Tampereen, Turun, Helsingin, Kuopion, Oulun, Mikkelin, Keravan, Riihimäen ja Joensuun aluekeskuksissa ammattilaisemme tarjoavat sekä yksilö- ja ryhmäkuntoutusta. Autamme aivan erityisiä ihmisiä pärjäämään paremmin omassa elämässään ja mahdollistamme omien unelmien tavoittelemisen. Meitä hippolaisia on jo lähes 150 eri ammattikunnista. Hipon moniammatillisesta tiimistä löytyy neuropsykologeja, psykologeja, psykoterapeutteja, puheterapeutteja, toimintaterapeutteja, lääkäreitä, musiikkiterapeutteja, tanssi-ja liiketerapeutteja ja fysioterapeutteja. Lisätietoja meistä löydät sivuiltamme www.hippoterapiaklinikka.fi.

Etsimme nyt iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme
KOGNITIIVISTA/RATKAISUKESKEISTÄ PSYKOTERAPEUTTIA
Tampereen aluekeskukseen.

Hippo Terapiaklinikassa toimit ammatinharjoittajana, jolloin voit itse valita omat työ- ja loma-aikasi. Tarjoamme tasokkaat vastaanottotilat työn tekemiseen. Läsnäoleva hallinnon henkilökunta auttaa arjen ongelmissa. Saat meiltä henkilökohtaisen tuen myös oman yrityksen perustamiseen ja oman ammattisi harjoittamiseen (työnohjausta kokeneilta kollegoilta, materiaalit, testit).
Hipon psykoterapeuttina sinulla on mahdollisuus työskennellä joko yksilöterapeuttina tai ryhmänohjaajana. Kokeneen kollegan seurassa aiempaa ryhmänohjaaja kokemusta ei vaadita. Tapaat kaikki iloiset ja kannustavat Hippolaiset sisäisillä koulutuspäivillä. Terveydenhuollon peruskoulutus katsotaan eduksi (esim. sairaanhoitaja, sosiaalityöntekijä, psykologi).

Oletko sinä uusi hippolainen?
Toivomme, että sinulla on
- Laillistetun psykoterapeutin pätevyys (KELA)
- Kiinnostusta lasten ja/tai aikuisten kuntouttamiseen. Palvelemme kaikkia ikäluokkia.
- Motivaatiota työskennellä osana moniammatillista tiimiä, työskentelemme yhdessä.
- Ymmärrystä ja osaamista kokonaisvaltaisesta kuntoutuksesta ja oppimisen tukemisesta. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen kuntoutuspolun.
- Lisäksi valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2010, 3 §) mukainen rekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.
Lähetä lyhyt hakemus ja CV osoitteeseen auli.kalvi@hippoterapiaklinikka.fi, otsikolla HAKEMUS PSYKOTERAPEUTTI TAMPERE.
WWW-osoitehttp://www.hippoterapiaklinikka.fi/
YhteystiedotAuli Kälvi, Puh: 044 5576798, auli.kalvi@hippoterapiaklinikka.fi
Työpaikan osoiteHatanpään valtatie 26, 33100 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.05.2020
Jätä hakemusAuli Kälvi, auli.kalvi@hippoterapiaklinikka.fi
Ilmoitus jätetty01.04.2020
Ilmoitusnumero10315726

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

57 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin