Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Puheterapeutti

Hippo Terapiaklinikka Oy Oulu

Hippo Terapiaklinikka Oy tarjoaa moniammatillisia tutkimus-ja kuntoutuspalveluita lapsille, nuorille ja aikuisille. Jyväskylän, Tampereen, Turun, Helsingin, Kuopion ja Oulun aluekeskuksissa ammattilaisemme tarjoavat sekä yksilö- ja ryhmäkuntoutusta. Autamme aivan erityisiä ihmisiä pärjäämään paremmin omassa elämässään, ja mahdollistamme omien unelmien tavoittelemisen. Meitä hippolaisia on jo lähes 130 eri ammattikunnista. Hipon moniammatillisesta tiimistä löytyy neuropsykologeja, psykologeja, psykoterapeutteja, puheterapeutteja, toimintaterapeutteja, lääkäreitä, musiikkiterapeutteja, tanssi-ja liiketerapeutteja ja fysioterapeutteja. Lisätietoja meistä löydät sivuiltamme www.hippoterapiaklinikka.fi.

Etsimme nyt iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme
PUHETERAPEUTTEJA
Oulun aluekeskukseen.

Työskennellessäsi itsenäisenä ammatinharjoittajana voit itse valita omat työ- ja loma-aikasi. Sinulla on mahdollisuus työskennellä joko vastaanotolla yhdessä muiden terapeuttien kanssa tai asiakkaan toivomassa paikassa (koulu/päiväkoti/koti). Saat meiltä henkilökohtaisen tuen oman yrityksen perustamiseen ja oman ammattisi harjoittamiseen (työnohjausta kokeneilta kollegoilta, materiaalit, testit).

Myös palkkasuhteessa työskentely on mahdollista. Työsuhteessa toimivalle puheterapeutille tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkan ja vakituisen työn moniammatillisessa tiimissä. Suhtaudumme joustavasti toiveisiisi työaikojen sekä lomien suhteen.

Hipon puheterapeuttina sinulla on mahdollisuus työskennellä joko yksilöterapeuttina tai ryhmänohjaajana. Kokeneen kollegan seurassa aiempaa ryhmänohjaaja kokemusta ei vaadita. Tapaat kaikki iloiset ja kannustavat Hippolaiset sisäisillä koulutuspäivillä.

Oletko sinä uusi hippolainen?

Toivomme, että sinulla on
- Laillistetun puheterapeutin pätevyys.
- Sinulla on valmius kiertää Oulun ympäristökunnissa.
- Kiinnostusta lasten ja/tai aikuisten kuntouttamiseen. Palvelemme kaikkia ikäluokkia.
- Motivaatiota työskennellä osana moniammatillista tiimiä, työskentelemme yhdessä.
- Ymmärrystä ja osaamista kokonaisvaltaisesta kuntoutuksesta ja oppimisen tukemisesta. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen kuntoutuspolun.
- Lisäksi valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2010, 3 §) mukainen rekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

Lähetä lyhyt hakemus ja CV 31.3.2019 mennessä osoitteeseen merja.nikula@hippoterapiaklinikka.fi, otsikolla HAKEMUS PUHETERAPEUTIKSI OULU. Lisätietoja antaa aluejohtaja Merja Nikula ke-pe, puh: 050-521 5044.
WWW-osoitehttp://www.hippoterapiaklinikka.fi/
Yhteystiedotmerja.nikula@hippoterapiaklinikka.fi
Työpaikan osoiteVanhantullinkatu 3, 90100 OULU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, Sopimuksen mukaan
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.03.2019 klo 23:59
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9846727

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin