Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Puheterapeutti

Hippo Terapiaklinikka Oy Oulu

Puheterapeutti
Hippo Terapiaklinikka Oy tarjoaa moniammatillisia tutkimus- ja kuntoutuspalveluita lapsille, nuorille ja aikuisille. Jyväskylän, Tampereen, Turun, Helsingin, Kuopion, Oulun, Mikkelin, Keravan, Riihimäen ja Joensuun aluekeskuksissa ammattilaisemme tarjoavat sekä yksilö- ja ryhmäkuntoutusta. Autamme aivan erityisiä ihmisiä pärjäämään paremmin omassa elämässään ja mahdollistamme omien unelmien tavoittelemisen. Meitä hippolaisia on jo lähes 150 eri ammattikunnista. Hipon moniammatillisesta tiimistä löytyy neuropsykologeja, psykologeja, psykoterapeutteja, puheterapeutteja, toimintaterapeutteja, lääkäreitä, musiikkiterapeutteja, tanssi-ja liiketerapeutteja ja fysioterapeutteja. Lisätietoja meistä löydät sivuiltamme www.hippoterapiaklinikka.fi.

Etsimme nyt iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme
PUHETERAPEUTTIA
Oulun aluekeskukseen.

Hippo Terapiaklinikassa työskentelet ammatinharjoittajana, jolloin voit itse valita omat työ- ja loma-aikasi. Sinulla on mahdollisuus työskennellä joko vastaanotolla yhdessä muiden terapeuttien kanssa tai asiakkaan toivomassa paikassa (koulu/päiväkoti/koti). Saat meiltä henkilökohtaisen tuen oman yrityksen perustamiseen ja oman ammattisi harjoittamiseen (työnohjausta kokeneilta kollegoilta, materiaalit, testit). Hipon puheterapeuttina sinulla on mahdollisuus työskennellä joko yksilöterapeuttina tai ryhmänohjaajana. Tapaat kaikki iloiset ja kannustavat Hippolaiset sisäisillä koulutuspäivillä.

Oletko sinä uusi hippolainen?
Edellytämme laillistetun puheterapeutin pätevyyttä ja toivomme, että
- Sinulla on valmius kiertää Oulun ympäristökunnissa.
- Kiinnostusta lasten ja/tai aikuisten kuntouttamiseen. Palvelemme kaikkia ikäluokkia.
- Motivaatiota työskennellä osana moniammatillista tiimiä, työskentelemme yhdessä.
- Ymmärrystä ja osaamista kokonaisvaltaisesta kuntoutuksesta ja oppimisen tukemisesta. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen kuntoutuspolun.
- Lisäksi valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2010, 3 §) mukainen rekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

Lähetä lyhyt hakemus ja CV osoitteeseen
merja.nikula@hippoterapiaklinikka.fi otsikolla HAKEMUS PUHETERAPEUTTI OULU
WWW-osoitehttp://www.hippoterapiaklinikka.fi/
YhteystiedotMerja Nikula, p.050 5215044, merja.nikula@hippoterapiaklinikka.fi
Työpaikan osoiteVanhantullinkatu 3A, 90100 OULU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.05.2020
Jätä hakemusMerja Nikula, merja.nikula@hippoterapiaklinikka.fi
Ilmoitus jätetty09.04.2020
Ilmoitusnumero10322702

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

52 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin