Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Puheterapeutti

Hippo Terapiaklinikka Oy Tampere

Hippo Terapiaklinikka Oy tarjoaa moniammatillisia tutkimus-ja kuntoutuspalveluita lapsille, nuorille ja aikuisille. Jyväskylän, Tampereen, Turun, Helsingin, Kuopion ja Oulun aluekeskuksissa ammattilaisemme tarjoavat sekä yksilö- ja ryhmäkuntoutusta. Autamme aivan erityisiä ihmisiä pärjäämään paremmin omassa elämässään, ja mahdollistamme omien unelmien tavoittelemisen. Meitä hippolaisia on jo lähes 150 eri ammattikunnista. Hipon moniammatillisesta tiimistä löytyy neuropsykologeja, psykologeja, psykoterapeutteja, puheterapeutteja, toimintaterapeutteja, lääkäreitä, musiikkiterapeutteja, tanssi-ja liiketerapeutteja ja fysioterapeutteja. Lisätietoja meistä löydät sivuiltamme www.hippoterapiaklinikka.fi.

Etsimme nyt iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme
PUHETERAPEUTTEJA
Tampereen aluekeskukseen.

Työsuhteessa toimivalle puheterapeutille tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkan (4000€/kk) ja vakituisen työn moniammatillisessa tiimissä. Suhtaudumme joustavasti toiveisiisi työaikojen sekä lomien suhteen.

Valintasi mukaan voit työskenellä Hipossa myös ammatinharjoittajana, jolloin voit itse valita omat työ- ja loma-aikasi. Sinulla on mahdollisuus työskennellä joko vastaanotolla yhdessä muiden terapeuttien kanssa tai asiakkaan toivomassa paikassa (koulu/päiväkoti/koti). Saat meiltä henkilökohtaisen tuen oman yrityksen perustamiseen ja oman ammattisi harjoittamiseen (työnohjausta kokeneilta kollegoilta, materiaalit, testit).

Hipon puheterapeuttina sinulla on mahdollisuus työskennellä joko yksilöterapeuttina tai ryhmänohjaajana. Kokeneen kollegan seurassa aiempaa ryhmänohjaaja kokemusta ei vaadita. Tapaat kaikki iloiset ja kannustavat Hippolaiset sisäisillä koulutuspäivillä.

Oletko sinä uusi hippolainen?

Toivomme, että sinulla on
- Laillistetun puheterapeutin pätevyys.
- Sinulla on valmius kiertää ympäristökunnissa.
- Kiinnostusta lasten ja/tai aikuisten kuntouttamiseen. Palvelemme kaikkia ikäluokkia.
- Motivaatiota työskennellä osana moniammatillista tiimiä, työskentelemme yhdessä.
- Ymmärrystä ja osaamista kokonaisvaltaisesta kuntoutuksesta ja oppimisen tukemisesta. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen kuntoutuspolun.
- Lisäksi valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2010, 3 §) mukainen rekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

Lähetä lyhyt hakemus ja CV osoitteeseen heli.vuorio@hippoterapiaklinikka.fi, otsikolla HAKEMUS PUHETERAPEUTIKSI TAMPERE.
WWW-osoitehttp://www.hippoterapiaklinikka.fi/
YhteystiedotHeli Vuorio, puh. 044 529 9421, heli.vuorio@hippoterapiaklinikka.fi
Työpaikan osoiteHatanpään valtatie 26, 33100 TAMPERE
Palkkaus4000€/kk
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaheti
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty16.08.2019
Ilmoitusnumero10064595

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin