Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toimintaterapeutti

Hippo Terapiaklinikka Oy Joensuu

Hippo Terapiaklinikka Oy tarjoaa moniammatillisia tutkimus- ja kuntoutuspalveluita lapsille, nuorille ja aikuisille. Jyväskylän, Tampereen, Turun, Helsingin, Kuopion, Oulun, Keravan, Riihimäen, Joensuun ja Mikkelin aluekeskuksissa ammattilaisemme tarjoavat sekä yksilö- että ryhmäkuntoutusta. Autamme aivan erityisiä ihmisiä pärjäämään paremmin omassa elämässään, ja mahdollistamme omien unelmien tavoittelemisen. Meitä hippolaisia on jo lähes 150 eri ammattikunnista. Hipon moniammatillisesta tiimistä löytyy neuropsykologeja, psykologeja, psykoterapeutteja, puheterapeutteja, toimintaterapeutteja, lääkäreitä, musiikkiterapeutteja, tanssi-ja liiketerapeutteja ja fysioterapeutteja. Lisätietoja meistä löydät sivuiltamme www.hippoterapiaklinikka.fi.

Etsimme nyt iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme
TOIMINTATERAPEUTTIA
Joensuun aluekeskukseen.

Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkan ja vakituisen työn moniammatillisessa tiimissä. Suhtaudumme joustavasti toiveisiisi työaikojen sekä lomien suhteen.

Hipon toimintaterapeuttina sinulla on mahdollisuus työskennellä joko yksilöterapeuttina tai ryhmänohjaajana. Voit työskennellä joko vastaanotolla yhdessä muiden terapeuttien kanssa tai asiakkaan toivomassa paikassa (koulu/päiväkoti/koti). Tapaat kaikki iloiset ja kannustavat Hippolaiset sisäisillä koulutuspäivillä.

Oletko sinä uusi hippolainen?

Toivomme, että sinulla on
- 5 vuoden työkokemus
- Osaamista psykiatrisista häiriöistä ja niiden kuntoutuksesta
- Laillistetun toimintaterapeutin pätevyys.
- Valmius kiertää Joensuun ympäristökunnissa.
- Kiinnostusta lasten ja/tai aikuisten kuntouttamiseen. Palvelemme kaikkia ikäluokkia.
- Motivaatiota työskennellä osana moniammatillista tiimiä, työskentelemme yhdessä.
- Ymmärrystä ja osaamista kokonaisvaltaisesta kuntoutuksesta ja oppimisen tukemisesta. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen kuntoutuspolun.
- Lisäksi valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2010, 3 §) mukainen rekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

Lähetä lyhyt hakemus ja CV osoitteeseen tiina.huttunen@hippoterapiaklinikka.fi, otsikolla HAKEMUS TOIMINTATERAPEUTIKSI JOENSUU
WWW-osoitehttp://www.hippoterapiaklinikka.fi/
YhteystiedotTiina Huttunen, Puh: 050 529 2499, tiina.huttunen@hippoterapiaklinikka.fi
Työpaikan osoiteLänsikatu 15, 80110 JOENSUU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020 klo 23:59
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10396000

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin