Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Full Stack Developer integraatioihin

HiQ Finland Oy Espoo

Etsimme Full Stack Developeria integraatioihin osaksi itseohjautuvaa tiimiä

Onko sinulla vankka kyky ajatella loogisesti ja oletko hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia? Osaatko ohjelmointiajattelua ja jopa jotain ohjelmointikieltä? Oletko hyvä kommunikoimaan eri sidosryhmien kanssa?

Jos olet lisäksi työtä pelkäämätön, oma-aloitteinen tyyppi, jolle uskaltaa antaa myös vastuuta, voisit olla mitä mainioin jäsen tiimiimme.

Olemme yksi HiQ:n integraatioyksikön viidestä itseohjautuvasta tiimistä, ja teemme töitä monenlaisten asiakkaiden kanssa. Tiimimme on yksi kokeneimmista, ellei jopa kokenein integraatioyksikön tiimeistä. Pääset siis osaavaan seuraan.

Käytämme projekteissa useimmiten HiQ:n omaa integraatioalustaa FRENDSiä, mutta töissämme pääsee tutustumaan myös Microsoftin eri teknologioihin. Taikasanoja työssä menestymiseen ovat REST, JSON, XML, XSLT ja SQL. Mutta älä huoli: mitä et jo osaa, opit varmasti.

Meillä saat:

-mukavia ja päteviä työkavereita ja tukea antavan esimiehen
-työnantajan, joka joustaa elämäntilanteesi mukaan
-mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja päästä mukaan monipuolisiin projekteihin
-kilpailukykyisen palkan ja kattavat henkilöstöedut

Voit tutustua arkeemme blogissamme: https://blogi.hiqfinland.fi/t%C3%A4llaista-on-arki-hiqn-integraatiotiimeiss%C3%A4

Kiinnostuitko?

Integraatioyksikön esimies Minttu Mustonen kertoo mielellään lisää tehtävästä. Mintun tavoitat numerosta +35840 732 2787 tai sähköpostilla osoitteesta minttu.mustonen@hiq.fi.

Haluatko kuulla lisää HiQ:sta työpaikkana? Soita tai tekstaa Elinalle, +35845 677 4160 tai mailaa elina.salo@hiq.fi

Hae pian, keskustelut käynnistetään aikailematta!

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: tulokset, vastuu, yksinkertaisuus ja ilo ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille tekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Pohjoismaissa jo 1700 ja Suomessa noin 270. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä ja pienempi sivutoimisto Helsingin keskustassa.
WWW-osoitehttp://www.hiqfinland.fi
YhteystiedotIntegraatioyksikön esimies Minttu Mustonen kertoo mielellään lisää tehtävästä. Mintun tavoitat numerosta +35840 732 2787 tai sähköpostilla osoitteesta minttu.mustonen@hiq.fi.

Haluatko kuulla lisää HiQ:sta työpaikkana? Soita tai tekstaa Elinalle, +35845 677 4160 tai mailaa elina.salo@hiq.fi
Työpaikan osoite02150 ESPOO
PalkkausSop. mukaan
Työ alkaaSop.mukaan
Työaikakokoaikatyö, joustava työaika, etätyömahdollisuus
Työn kestoyli 12 kuukautta, vakituinen
Haku päättyy30.03.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://hiqfinland.fi/avoimet-tyopaikat/full-stack-developer-integraatioihin
Ilmoitus jätetty20.02.2019
Ilmoitusnumero9860983

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin