Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakas- ja myyntineuvottelija

HL-Family Oy Tampere

Tervetuloa töihin!

Kotimainen Hyvinvointitukku rekrytoi telemarkkinointiin uusia myyntineuvottelijoita. Myytävät tuotteet ovat laadukkaita Suomessa valmistettuja vitamiineja, joita jokaisen suomalaisen kannattaa tutkitusti syödä. Vitamiinikaupassa myyt terveyshyötyjä ja mahdollisesti jopa terveempää ja parempaa elämää.

Maksamme kaikille uusille työntekijöille takuupalkkaa 10€/h. Voit ansaita enemmänkin provisioilla ja bonuksilla, mutta tienaat vähintään 10 euroa tunnissa. Takuupalkka on varma, eli sen saaminen ei riipu myyntituloksista. Myyjämme tienaavat keskimäärin 12-17 €/h.

Työskentelemme arkipäivisin klo 9-21 välilillä, joten pääset vaikuttamaan omiin työaikoihisi. Meillä on mahdollista tehdä töitä myös lauantaisin.

Haemme myös osa-aikaisia työntekijöitä ja meillä voit työskennellä esimerkiksi opiskelujen ohessa.

Koulutamme sinut yli 20 vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Kokemus myyntialalta nopeuttaa työnkuvan sisäistämistä, mutta suurin osa uusista työntekijöistämme tulee muilta aloilta. Toivotamme tervetulleeksi kaiken ikäiset tekijät.

Kotimainen Hyvinvointitukku on osa HL-Family Oy:tä.

HL-Family Oy:lle on myönnetty 27.9.2016 Platinum AAA -luottoluokitus, joka tarkoittaa, että olemme olleet kolmen A:n yritys jo 10 vuotta putkeen. Samaan tulokseen on yltänyt ainoastaan alle yksi tuhannesosa suomalaisista yrityksistä. Tämä tarkoittaa, että yrityksemme on vakavarainen ja hoidamme asiamme kunnolla. Palkka on mitä luvataan ja maksetaan sovitusti. Olemme Suomen suurin telemarkkinointiyritys kolmella eri brändillämme.

Työnhakulomake on nettisivuillamme http://www.hyvinvointitukku.fi/rekrytointi/ . Voit myös soittaa suoraan toimistopäällikölle numeroon 045-124 0007.
YhteystiedotJuuso Laakso, 045-124 0007
Työpaikan osoiteKauppakatu 1, 5.krs, 33200 TAMPERE
Palkkaustakuupalkka, vähintään 10€/h
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaheti tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, tai sop. mukaan
Työn kestoyli 12 kuukautta, tai sop. mukaan
Haku päättyy30.09.2019 klo 12:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.hyvinvointitukku.fi/rekrytointi/
Ilmoitus jätetty10.09.2019
Ilmoitusnumero10095235

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin