Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Enonkoski

Spesio on osa valtakunnallista, kotimaista sosiaali- ja hyvinvointipalveluiden tuottajaa Honkalampea. Spesio Honkalammen tytäryhtiönä tuottaa valtakunnallisesti avustus- ja hoivapalveluita. Juuremme ovat henkilökohtaisessa avussa, jota olemme tarjonneet vuodesta 2001 saakka tuetulla työnantajamallilla. Henkilökohtaisen avun lisäksi tarjoamme omaishoidon sijaispalvelua, veteraanien ja lapsiperheiden kotipalvelua sekä muita kotiin vietäviä palveluita.

Haemme henkilökohtaista avustajaa Enonkoskelle.

Oletko positiivinen ja oma-aloitteinen persoona? Pystytkö ajattelemaan asioita toisenkin ihmisen näkökulmasta? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö. Haemme henkilökohtaista avustajaa miesasiakkaalle.

Työtä on yhteensä 17 tuntia viikossa ma, ke, pe klo 7-9 sekä ti ja to klo 7-12. Arkiaamut sisältävät avustamista aamutoimissa esim. sängystä nouseminen, wc: ssä / pesuissa avustamien, pukeutuminen ja aamupalan valmistelu. Tiistaisin ja torstaisin aikaa on varattu asiointiin ja ruoan laittoon. Asiakkaalla on käytössä liikkumisen apuvälineenä manuaalinen ja sähköpyörätuoli. Siirrot tapahtuvat turner kääntölevyn avulla.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Haastattelut järjestetään asiakkaan luona. Työsuhteessa noudateaan avustajien työehtosopimusta. Palkka 10,84€/t. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa https://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/ ja lisää viitteeksi työnantajan viite (viite löytyy tiedot-välilehdeltä). Lisätietoa työstä alueen palveluohjaajalta numerosta 050 388 6675. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta, asenne ja persoona ratkaisevat. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.

Tämän ilmoitus koskee tuetun työnantajamallin mukaista palvelua. Työnantajana toimii avustajaa tarvitseva henkilö itse tai hänen edunvalvojansa. Spesion rooli on kulkea oppaana ja tarjota tukea ja ohjausta koko työsuhteen ajan molemmille osapuolille sekä huolehtia työnantajamallin mukanaan tuomista velvoitteista, kuten palkanmaksusta ja lakisääteisestä työterveyshuollosta. Tuetussa työnantajamallissa työsuhteen palkka ja avustajatuntimäärät ovat kunnan määrittelemät. Työnantaja, eli avustettava henkilö, määrittelee itse henkilökohtaisen avun ideologian mukaisesti muun muassa työajat ja työtehtävät ja tekee päätöksen siitä, kuka henkilö työsuhteeseen valitaan.
YhteystiedotSinikka Räsänen
palveluesimies
050 388 6675
sinikka.rasanen@spesio.fi
Työpaikan osoite58175 ENONKOSKI
Palkkaus10,84 €/t + avustajien työehtosopimus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työaikamuu osa-aikatyö, 17 tuntia viikossa
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.08.2019
Jätä hakemushttps://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/ ja lisää viitteeksi työnantajan viite (viite löytyy tiedot-välilehdeltä).
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku
Ilmoitus jätetty17.07.2019
Ilmoitusnumero10032318
Työnantajan viiteE10

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin