Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Enonkoski

Haluatko tehdä merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä?

Me Spesiolla ajattelemme, että jokaisen pitää saada elää omannäköistään arkea. Jos olet samaa mieltä, tule avustajaksi! Avustajana työsi on aidosti merkityksellistä, sillä mahdollistat avustettavalle ne asiat, jotka vammattomilta onnistuvat ilman henkilökohtaista apua. Haemme jatkuvasti uusia avustajia asiakkaillemme ympäri Suomen - tervetuloa mukaan.
Teemme pykälää parempaa maailmaa osana Honkalampea. Honkalampi-säätiö tekee työtä esteettömän ja sujuvan arjen puolesta. www.honkalampi.fi

Haemme henkilökohtaista avustajaa Enonkoskelle. Työnantajana toimii Spesio.

Haetaan henkilökohtaista avustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Enonkoskelle. Töitä tarjolla harvakseltaan, muutamia päiviä kuussa, jatkossa voi olla enemmänkin (enintään 30 tuntia kuukaudessa). Kyseessä naishenkilön avustaminen mm. koti- ja pihatöissä ja asioinnissa. Iltamenot voivat olla mahdollisia joskus. Luonnossa liikkumiseen kannattaa varustautua, myös talviaikaan.

Työssä tarvitaan ajokorttia ja liikutaan asiakkaan autolla. Aiempi kokemus avustajan työstä ei ole välttämätöntä. Olennaista on pirteä maailmasta kiinnostunut mieli, ja elämänmyönteinen sekä ratkaisukeskeinen asenne. Meille Spesiolla on erittäin tärkeää asiakkaan kunnioitus ja aito kuunteleminen. Emme etsi "mekaanista suorittajaa" vaan henkilöä, jolla on oikea asenne ja halu sitoutua työhön. Työtehtäviä suoritetaan yhdessä asiakkaan kanssa. (Työ ei sovi kissa-allergiselle.)

Työ alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan, kun oikea henkilö tehtävään löytyy. Palkka on 12,05 € / tunti sekä yksityisen sosiaalipalvelualan mukaiset ilta- ja viikonloppulisät.

Jos yllä oleva kuvaus osui sinuun, toivomme, että haet meille töihin! Laita hakemus osoitteessa https://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/ ja lisää viitteeksi työnantajan viite N30. Lisätietoa työstä alueen palveluesimieheltä numerosta 050 388 6675. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta, asenne ja persoona ratkaisevat.
YhteystiedotSinikka Räsänen
vastaava palveluesimies
050 388 6675
sinikka.rasanen@spesio.fi
Työpaikan osoite58175 ENONKOSKI
Palkkaus12,05 €/t, yksit. sos.palvelualan tes
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa1.8.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, 5-30 tuntia kuukaudessa
Työn kestoyli 12 kuukautta, Työn kesto n. kaksi vuotta
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395037
Työnantajan viiteN30

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin