Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Heinävesi

Spesio on osa suomalaista Honkalampi-säätiö -konsernia, joka tuottaa ja kehittää sosiaalisia, terapeuttisia ja ihmisten hyvinvointia tukevia palveluita. Tytäryhtiö Spesio keskittyy henkilökohtaisen avun palveluihin sekä muihin kotiinvietäviin palveluihin. Olemme alan ensimmäisiä toimijoita vuodesta 2001 saakka. Pitkä kokemuksemme takaa asiantuntevuutta aina asiakkaan parhaaksi.

Haemme henkilökohtaista avustajaa kahdelle miehelle Heinäveden Leväniemeen. Työ on vapaa-ajan avustamista ja työtehtäviin kuuluu muun muassa kuntosalilla, asioinneilla, konserteissa ja virkistysreissuilla avustaminen. Työnhakijalta toivotaan reipasta ja itsenäistä työotetta sekä ymmärrystä avustajan työnkuvasta. Työtä on enintään 45 tuntia kuukaudessa, työajat melko joustavasti sovittavissa. Palkka on toisessa työsuhteessa 9,74 euroa tunti (30 tuntia kuukaudessa) ja toisessa työsuhteessa 10,69 euroa tunti (15 tuntia kuukaudessa). Avustajaksi voi hakea joko molemmille henkilöille tai vain toiselle. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään.

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa http://www.spesio.fi/avustajaksi/ lisää viitteeksi työnantajan viite (viite löytyy tiedot-välilehdeltä). Lisätietoa työstä alueen palveluohjaajalta numerosta 050 380 3088.
Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.
Spesio toimii työsuhteessa sijaismaksajana, työnantajana toimii avustettava henkilö tai hänen edunvalvojansa. Spesion rooli on olla apuna työsuhteen kaikissa vaiheissa ja tarjota työnantajalle tuettua työnantajuutta ja huolehtia työnantajavelvoitteista.
WWW-osoitehttp://www.spesio.fi
YhteystiedotSPESIO
palvelunohjaaja
Titta Airaksinen
050 380 3088
titta.airaksinen@spesio.fi
Työpaikan osoite79860 SUURAHO
Palkkaus9,74€/10,69€/h
Työ alkaamahdollisimman pian
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty05.04.2018
Ilmoitusnumero9540003
Työnantajan viiteLeväniemi

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

78 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin