Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Heinävesi

Spesio on osa suomalaista Honkalampi-säätiö -konsernia, joka tuottaa ja kehittää sosiaalisia, terapeuttisia ja ihmisten hyvinvointia tukevia palveluita. Tytäryhtiö Spesio keskittyy henkilökohtaisen avun palveluihin sekä muihin kotiinvietäviin palveluihin. Olemme alan ensimmäisiä toimijoita vuodesta 2001 saakka. Pitkä kokemuksemme takaa asiantuntevuutta aina asiakkaan parhaaksi.

Haemme henkilökohtaisia avustajia lyhyisiin kesäloman sijaisuuksiin, osa-aikatyöhön. Työtä on usealla avustettavalla henkilöllä sopimuksen mukaan. Työtehtävät ovat pääasiassa vapaa-ajan avustamista, kuten kesätapahtumissa, ulkoilussa ja muissa virkistystoimissa avustamista.
Työajat ovat joustavasti sovittavissa. Palkka on 10,69 euroa tunti. Työtä on sopimuksen mukaan riippuen monta työnantajaa työnhakija haluaa työsuhteeseen.Ilmoita hakemuksessasi myös, mille ajalle olet käytettävissä ja millaisesta työajasta olet kiinnostunut. Mikäli kiinnostuit kesäloman sijaisuuksista ota yhteyttä tai lähetä hakemuksesi niin otamme sinuun yhteyttä.

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa http://www.spesio.fi/avustajaksi/ lisää viitteeksi työnantajan viite (viite löytyy tiedot-välilehdeltä). Lisätietoa työstä alueen palveluohjaajalta numerosta 050 380 3088.
Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.
Spesio toimii työsuhteessa sijaismaksajana, työnantajana toimii avustettava henkilö tai hänen edunvalvojansa. Spesion rooli on olla apuna työsuhteen kaikissa vaiheissa ja tarjota työnantajalle tuettua työnantajuutta ja huolehtia työnantajavelvoitteista.
WWW-osoitehttp://www.spesio.fi
YhteystiedotSPESIO
palvelunohjaaja
Titta Airaksinen
050 380 3088
titta.airaksinen@spesio.fi
Työpaikan osoite79700 HEINÄVESI
Palkkaus10,69€/h
Työ alkaaalkaen 25.6.2018
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto11 pv - 1 kk
Ilmoitus jätetty17.05.2018
Ilmoitusnumero9587997
Työnantajan viiteKesäsijaisuudet

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin