Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Heinävesi

Spesio on osa suomalaista Honkalampi-säätiö -konsernia, joka tuottaa ja kehittää sosiaalisia, terapeuttisia ja ihmisten hyvinvointia tukevia palveluita. Tytäryhtiö Spesio keskittyy henkilökohtaisen avun palveluihin sekä muihin kotiinvietäviin palveluihin. Olemme alan ensimmäisiä toimijoita vuodesta 2001 saakka. Pitkä kokemuksemme takaa asiantuntevuutta aina asiakkaan parhaaksi.

Haemme henkilökohtaista avustajaa pyörätuolia liikkumisen apuna käyttävälle rouvalle Heinävedelle. Työ on vapaa-ajan avustamista ja työtehtäviin kuuluu muun muassa ulkoilu, kuntosalilla avustaminen, torilla ja kaupassa käyntiä sekä mahdollisesti silloin tällöin ruuan laittoa. Työtä on 15-30 tuntia kuukaudessa ja työajat ovat joustavasti sovittavissa noin 1-3 kertaa viikossa sopimuksen mukaan. Työ sijaitsee Heinäveden keskustassa.

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa https://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/ lisää viitteeksi työnantajan viite (viite löytyy tiedot-välilehdeltä). Lisätietoa työstä alueen palveluohjaajalta numerosta 050 380 3088.
Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta. Työhön perehdytetään ennen sen alkua. Tarkastamme riskosrekisteriotteen kaikilta alle 18 vuotiaiden kanssa työskenteleviltä.
Spesio toimii työsuhteessa työnantajana.
YhteystiedotSPESIO
palveluesimies
Titta Airaksinen
050 380 3088
titta.airaksinen@spesio.fi
Työpaikan osoite79700 HEINÄVESI
Palkkaus11,91€/h TES
Työ alkaasopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty18.07.2019
Ilmoitusnumero10033291

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin