Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Iisalmi

Spesio on osa valtakunnallista, kotimaista sosiaali- ja hyvinvointipalveluiden tuottajaa Honkalampea. Spesio Honkalammen tytäryhtiönä tuottaa valtakunnallisesti avustus- ja hoivapalveluita. Juuremme ovat henkilökohtaisessa avussa, jota olemme tarjonneet vuodesta 2001 saakka tuetulla työnantajamallilla. Henkilökohtaisen avun lisäksi tarjoamme omaishoidon, veteraanien ja lapsiperheiden kotipalvelua sekä muita kotiin vietäviä palveluita.

Haemme henkilökohtaista avustajaa työsuhteeseen Iisalmeen (noin 10 km keskustasta). Avustettava henkilö on 44-v nainen, joka tarvitsee apua ulkoiluun, kauppakäynneille, ruuanlaittoon ja kodinhoidollisiin tehtäviin. Avustajalta toivotaan iloista ja reipasta asennetta avustajan tehtäviin. Työajat sijoittuvat noin kahteen arkipäivään viikossa, klo 11-13 seutuville. Perheessä on lemmikkieläimiä, joten allergiset saattavat saada oireita. Työtä on enintään 30 t/kk.

Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkka on 12,05€/t. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Alaikäisen kanssa työskennellessä tarkastamme rikostaustaotteen.

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa http://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/ , lisää viitteeksi työnantajan viite (IisalmiKotiapu). Lisätietoa työstä palveluesimies Terhi Eskeliseltä numerosta 040 544 3393 tai sähköpostitse terhi.eskelinen@spesio.fi

Spesio on osa isoa Honkalampi konsernia ja pystymme tarjoamaan työntekijöillemme ison organisaation edut. Pitkän historiamme takia, tunnemme henkilökohtaisen avun kentän todella hyvin ja olemme luotettava työnantaja. Haluamme huolehtia asiakkaiden ja avustajien hyvinvoinnista.
YhteystiedotSPESIO: palveluesimies Terhi Eskelinen, puh 040 544 3393, terhi.eskelinen@spesio.fi
Työpaikan osoite74130 IISALMI
Palkkaus12,05€/t (+ työaikalisät)
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaamahdollisimman pian
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty22.11.2019
Ilmoitusnumero10175486
Työnantajan viiteIisalmiKotiapu

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

21 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin