Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Joensuu

Haluatko tehdä merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä?

Me Spesiolla ajattelemme, että jokaisen pitää saada elää omannäköistään arkea. Jos olet samaa mieltä, tule avustajaksi! Avustajana työsi on aidosti merkityksellistä, sillä mahdollistat avustettavalle ne asiat, jotka vammattomilta onnistuvat ilman henkilökohtaista apua. Haemme jatkuvasti uusia avustajia asiakkaillemme ympäri Suomen - tervetuloa mukaan.
Teemme pykälää parempaa maailmaa osana Honkalampea. Honkalampi-säätiö tekee työtä esteettömän ja sujuvan arjen puolesta. www.honkalampi.fi

Etsimme reipasta vapaa-ajan avustajaa n.50-vuotiaalle miehelle Joensuuhun. Työ sisältää kodin ulkopuolisissa toimissa avustamista esim. kaupassa ja kaupungilla käymistä, ulkoilua sekä koronatilanteen helpottuessa mahdollisesti myös keikoilla käyntiä. Asiakas asuu Karhunmäessä ja hänellä on käytössä pyörätuoli. Työaika on n. 10-40t/kk ja palkkaus 12,05€/t+lisät.

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa https://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/i/, lisää viitteeksi työnantajan viite (viite löytyy tiedot-välilehdeltä). Lisätietoa työstä alueen palveluohjaajalta numerosta 0500 616 552. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.

Spesio on osa isoa Honkalampi konsernia ja pystymme tarjoamaan työntekijöillemme ison organisaation edut. Pitkän historiamme takia, tunnemme henkilökohtaisen avun kentän todella hyvin ja olemme luotettava työnantaja. Haluamme huolehtia asiakkaiden ja avustajien hyvinvoinnista.
Yhteystiedotpalveluesimies Anne Brelo
p. 0500616552
anne.brelo@spesio.fi
Työpaikan osoite80100 JOENSUU
Palkkaus12,05€/t+lisät
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaatoukokuu 2020
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, n. 10-40t/kk
Ilmoitus jätetty06.05.2020
Ilmoitusnumero10341032
Työnantajan viiteJ1

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

65 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin