Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Juva

Spesio on osa suomalaista Honkalampi-säätiö -konsernia, joka tuottaa ja kehittää sosiaalisia, terapeuttisia ja ihmisten hyvinvointia tukevia palveluita. Tytäryhtiö Spesio keskittyy henkilökohtaisen avun palveluihin sekä muihin kotiinvietäviin palveluihin. Olemme alan ensimmäisiä toimijoita vuodesta 2001 saakka. Pitkä kokemuksemme takaa asiantuntevuutta aina asiakkaan parhaaksi

SPESIO hakee KOKOPÄIVÄTYÖHÖN omatoimista, reipasta ja elämänkokemusta omaavaa henkilökohtaista avustajaa neliraajahalvaantuneelle, 68-vuotiaalle miehelle aivan Juvan keskustan tuntumaan.Työ pitää sisällään kaikissa päivittäisissä toiminnoissa avustamisen (mm. fysioterapia- ja sairaalakäynnit, vaippojen vaihto, ruokailussa avustaminen, ulkoilu, siirtymiset, asioinnit, kodin siistiminen).

Työtä on pääsääntöisesti ma-pe klo 8-16, 40 tuntia viikossa. Paikka täytetään HETI sopivan henkilön löydyttyä.Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa http://www.spesio.fi/avustajaksi/ lisää viitteeksi työnantajan viite (viite löytyy tiedot-välilehdeltä). Lisätietoa työstä alueen palveluohjaajalta numerosta 050 560 9820 Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.

Spesio toimii työsuhteessa sijaismaksajana, työnantajana toimii avustettava henkilö tai hänen edunvalvojansa. Spesion rooli on olla apuna työsuhteen kaikissa vaiheissa ja tarjota työnantajalle tuettua työnantajuutta ja huolehtia työnantajavelvoitteista.
WWW-osoitehttp://www.spesio.fi
YhteystiedotSpesio, Leena Rossinen palvelunohjaaja p. 050 560 9820 tai leena.rossinen@spesio.fi
Työpaikan osoite51900 JUVA
Palkkaus10,69/tunti
Työ alkaamahd.pian sopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty11.12.2017
Ilmoitusnumero9424556
Työnantajan viiteMIES 68

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

70 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin