Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Juva

Haluatko tehdä merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä? Me Spesiolla ajattelemme, että jokaisen pitää saada elää omannäköistään arkea. Jos olet samaa mieltä, tule avustajaksi! Avustajana työsi on aidosti merkityksellistä, sillä mahdollistat avustettavalle ne asiat, jotka vammattomilta onnistuvat ilman henkilökohtaista apua. Haemme jatkuvasti uusia avustajia asiakkaillemme ympäri Suomen - tervetuloa mukaan. Teemme pykälää parempaa maailmaa osana Honkalampea. Honkalampi-säätiö tekee työtä esteettömän ja sujuvan arjen puolesta. www.honkalampi.fi

Spesio hakee rauhallista ja kärsivällistä henkilökohtaista avustajaa 76-v. naiselle Juvalle. Hänellä on toinen puoli halvaantunut, ja liikkuu itse pyörätuolilla. Ei pysty afasian takia puhumaan, kommunikoinnin apuna käytetään kuvia. Henkilökohtaista avustajaa tarvitaan peseytymisessä, kodinhoidollisissa asioissa ja asiointikäynneissä avustamiseen. Työ ei sisällä siirtoja tai nostoja.

Työtä on enintään 40 t/kk. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkiaamuihin ja -päiviin. Tarkemmat työajat sovitaan aina työnantajan kanssa. Palkka on 11,07€/t +työaikalisät.

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa http://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/, lisää viitteeksi työnantajan viite (JUVA). Lisätietoa työstä alueen palveluesimieheltä numerosta 040 018 3218. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta, asenne ja persoona ratkaisevat. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.

Tämän ilmoitus koskee tuetun työnantajamallin mukaista palvelua. Työnantajana toimii avustajaa tarvitseva henkilö itse tai hänen edunvalvojansa. Spesion rooli on kulkea oppaana ja tarjota tukea ja ohjausta koko työsuhteen ajan molemmille osapuolille sekä huolehtia työnantajamallin mukanaan tuomista velvoitteista, kuten palkanmaksusta ja lakisääteisestä työterveyshuollosta. Tuetussa työnantajamallissa työsuhteen palkka ja avustajatuntimäärät ovat kunnan määrittelemät. Työnantaja, eli avustettava henkilö, määrittelee itse henkilökohtaisen avun ideologian mukaisesti muun muassa työajat ja työtehtävät ja tekee päätöksen siitä, kuka henkilö työsuhteeseen valitaan.

Alle 18-vuotiaiden kanssa työskenteleviltä pyydetään aina rikostaustaote nähtäväksi ennen työsuhteen alkua. (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002)
Yhteystiedotpalveluesimies Sari Blom, Puh: 0400 183 218, sari.blom@spesio.fi
Työpaikan osoite51900 JUVA
Palkkaus11,07 €/t
Työ alkaa01.07.2020
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty04.05.2020
Ilmoitusnumero10339139
Työnantajan viiteJUVA

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

67 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin