Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Kitee

Haluatko tehdä merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä?

Me Spesiolla ajattelemme, että jokaisen pitää saada elää omannäköistään arkea. Jos olet samaa mieltä, tule avustajaksi! Avustajana työsi on aidosti merkityksellistä, sillä mahdollistat avustettavalle ne asiat, jotka vammattomilta onnistuvat ilman henkilökohtaista apua. Haemme jatkuvasti uusia avustajia asiakkaillemme ympäri Suomen - tervetuloa mukaan.
Teemme pykälää parempaa maailmaa osana Honkalampea. Honkalampi-säätiö tekee työtä esteettömän ja sujuvan arjen puolesta. www.honkalampi.fi

Etsimme henkilökohtaista avustajaa sijaiseksi 20.7-15.8.2020 väliselle ajalle. Asiakas on n. 60-vuotias mies, joka tarvitsee apua mm. kodin pienissä kotiaskareissa, ulkoilussa, terapiaharjoitteiden tekemisessä, kuntoilussa. Työtä n. 3-5 päivänä viikossa 4-5t kerrallaan. Työvuorot voivat olla aamu- tai iltavuorossa klo 10-18 välillä ja työvuoroja voi olla myös viikonloppuisin.

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa https://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/i/, lisää viitteeksi työnantajan viite (viite löytyy tiedot-välilehdeltä). Lisätietoa työstä alueen palveluohjaajalta numerosta 0500 616 552. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.

Spesio on osa isoa Honkalampi konsernia ja pystymme tarjoamaan työntekijöillemme ison organisaation edut. Pitkän historiamme takia, tunnemme henkilökohtaisen avun kentän todella hyvin ja olemme luotettava työnantaja. Haluamme huolehtia asiakkaiden ja avustajien hyvinvoinnista.
Yhteystiedotpalveluesimies Anne Brelo
p. 0500616552
anne.brelo@spesio.fi
Työpaikan osoite82500 KITEE
Palkkaus12,05+lisät
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa20.7-15.8.2020
Työaikamuu osa-aikatyö, 60t/kk
Työn kesto1 - 3 kk
Ilmoitus jätetty07.05.2020
Ilmoitusnumero10342170
Työnantajan viiteKitSijaisuus

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

64 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin