Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Kuopio

Spesio on osa valtakunnallista, kotimaista sosiaali- ja hyvinvointipalveluiden tuottajaa Honkalampea. Spesio Honkalammen tytäryhtiönä tuottaa valtakunnallisesti avustus- ja hoivapalveluita. Juuremme ovat henkilökohtaisessa avussa, jota olemme tarjonneet vuodesta 2001 saakka tuetulla työnantajamallilla. Henkilökohtaisen avun lisäksi tarjoamme omaishoidon sijaispalvelua, veteraanien ja lapsiperheiden kotipalvelua sekä muita kotiin vietäviä palveluita.

Spesio hakee henkilökohtaista avustajaa Nilsiään Pisan palvelukodissa asuvalle kolmekymppiselle kehitysvammaiselle miehelle. Avustamista tarvitaan vapaa-ajalle. Avustettava henkilö tykkää käydä esim. uimassa, lenkillä ja asioimassa. Erityisen tärkeää hänelle on musiikki, joten mahdollisesti voisi käydä myös joissakin konserteissa. Avustajan toivotaan olevan napakka, iloinen, liikunnallinen ja mielellään musiikista tykkäävä henkilö. Hänellä tulisi olla kannustava työote. Toiveissa olisi miesavustaja, mutta myös naisten hakemukset huomioidaan.

Työtä on enintään 25 t/kk. Avustaminen tapahtuu parina iltapäivänä viikossa klo 15 jälkeen ja lisäksi joskus mahdollisesti viikonloppuisin, noin 2-3 tuntia kerrallaan. Tarkemmat työajat sovitaan aina työnantajan kanssa. Palkka on 10,69€/t + mahdolliset lisät.

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa http://www.spesio.fi/avustajaksi, lisää viitteeksi työnantajan viite (NILSIÄ). Lisätietoa työstä alueen palveluohjaajalta numerosta 050 388 9467. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta, asenne ja persoona ratkaisevat. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.

Tämän ilmoitus koskee tuetun työnantajamallin mukaista palvelua. Työnantajana toimii avustajaa tarvitseva henkilö itse tai hänen edunvalvojansa. Spesion rooli on kulkea oppaana ja tarjota tukea ja ohjausta koko työsuhteen ajan molemmille osapuolille sekä huolehtia työnantajamallin mukanaan tuomista velvoitteista, kuten palkanmaksusta ja lakisääteisestä työterveyshuollosta. Tuetussa työnantajamallissa työsuhteen palkka ja avustajatuntimäärät ovat kunnan määrittelemät. Työnantaja, eli avustettava henkilö, määrittelee itse henkilökohtaisen avun ideologian mukaisesti muun muassa työajat ja työtehtävät ja tekee päätöksen siitä, kuka henkilö työsuhteeseen valitaan.
WWW-osoitehttp://www.spesio.fi
YhteystiedotSpesio
Sanna Pakkanen
puh. 050 388 9467 tai sanna.pakkanen@spesio.fi
Työpaikan osoite73300 NILSIÄ
Palkkaus10,69 €/t + mahdolliset työaikalisät
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaamahd. pian sopivan henkilön löydyttyä
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty19.02.2018
Ilmoitusnumero9491465
Työnantajan viiteNILSIÄ

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin