Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Leppävirta

Haluatko tehdä merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä?
Me Spesiolla ajattelemme, että jokaisen pitää saada elää omannäköistään arkea. Jos olet samaa mieltä, tule avustajaksi! Avustajana työsi on aidosti merkityksellistä, sillä mahdollistat avustettavalle ne asiat, jotka vammattomilta onnistuvat ilman henkilökohtaista apua. Haemme jatkuvasti uusia avustajia asiakkaillemme ympäri Suomen - tervetuloa mukaan.
Teemme pykälää parempaa maailmaa osana Honkalampea. Honkalampi-säätiö tekee työtä esteettömän ja sujuvan arjen puolesta. www.honkalampi.fi

Spesio hakee henkilökohtaista avustajaa 38-vuotiaalle miehelle Leppävirralle. Avustettavalla on selkäydinvamma ja epilepsia. Hänellä on käytössään pyörätuoli ja muita arjen apuvälineitä. Avustettava asuu yksin omakotitalossa.

Työ sisältää avustamista päivittäissä toiminnoissa (kodinaskareet, henkilökohtaisen hygienian hoito, pukemiset, riisumiset, ulkoilut ym.) sekä kodin ulkopuolella asioinneissa, kuten lääkäri- ja fysioterapiakäynneillä. Työ sisältää nostoja ja siirtoja (avustettava pystyy auttamaan näissä käsillään jonkun verran itse).

Nyt haetaan luotettavaa, mukavaa, huumorintajuista ja omatoimista avustajaa, joka tarttuu reippaasti toimiin. Avustajalla toivotaan olevan ajokortti. Avustettavalla on useampi avustaja ja pääset mukaan hyvään ja toimivaan tiimiin. Työnantaja kuuluu HETA-liittoon.

Työtä on tarjolla kesäkuulle enintään 20t/vko, heinäkuulle n.40t/vko ja elokuusta alkaen enintään 20 t/vko. Avustajalta toivotaan joustavuutta ja mahdollisuutta myös sijaistaa toisia avustajia tarvittaessa.
Työtä tehdään kolmessa vuorossa (aamu/ilta/yö) 3 vkon jaksoissa ja työvuoroja voi sattua mille tahansa viikonpäivälle. Tarkemmat työajat sovitaan työnantajan kanssa. Palkka on 11,07 €/tunti+työaikalisät.

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa http://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/ lisää viitteeksi työnantajan viite (LV kesäkuusta). Lisätietoa työstä alueen palveluesimieheltä numerosta 0400 183 218. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.

Tämä ilmoitus koskee tuetun työnantajamallin mukaista palvelua. Työnantajana toimii avustajaa tarvitseva henkilö itse tai hänen edunvalvojansa.
Spesion rooli on kulkea oppaana ja tarjota tukea ja ohjausta koko työsuhteen ajan molemmille osapuolille sekä huolehtia työnantajamallin mukanaan tuomista velvoitteista, kuten palkanmaksusta ja lakisääteisestä työterveyshuollosta.
Tuetussa työnantajamallissa työsuhteen palkka ja avustajatuntimäärät ovat kunnan määrittelemät. Työnantaja, eli avustettava henkilö, määrittelee itse henkilökohtaisen avun ideologian mukaisesti muun muassa työajat ja työtehtävät ja tekee päätöksen siitä, kuka henkilö työsuhteeseen valitaan.

Alle 18-vuotiaiden kanssa työskenteleviltä pyydetään aina rikostaustaote nähtäväksi ennen työsuhteen alkua.
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.
YhteystiedotSpesio, palveluesimies Marjo Piippo
p. 0400 183 218, marjo.piippo@spesio.fi
Työpaikan osoite79100 LEPPÄVIRTA
Palkkaus11,07 €/t + työaikalisät
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa01.06.2020
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty31.03.2020
Ilmoitusnumero10314557
Työnantajan viiteLV kesäkuusta

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

55 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin