Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Pieksämäki

Spesio on osa valtakunnallista, kotimaista sosiaali- ja hyvinvointipalveluiden tuottajaa Honkalampea. Spesio Honkalammen tytäryhtiönä tuottaa valtakunnallisesti avustus- ja hoivapalveluja.
Juuremme ovat henkilökohtaisessa avussa, jota olemme tarjonneet vuodesta 2001 saakka tuetulla työnantajamallilla. Henkilökohtaisen avun lisäksi tarjoamme omaishoidon sijaispalvelua, veteraanien ja lapsiperheiden kotipalvelua sekä muita kotiin vietäviä palveluja.

Spesio hakee naispuolista vapaa-ajan avustajaa 50- vuotiaalle neliraajahalvaantuneelle naiselle.

Avustajan tehtävä on tuoda virkistystä normaaliin arkeen. Avustaja saa pitkälti ideoida itse tapaamisten sisällön, koska avustettava ei välttämättä osaa tuoda ideoita esille.
Toiminnot voivat olla esim. kahvilassa käynti, kaupassa asiointi, ulkona liikkuminen, konsertit/tapahtumat tai myös pelkkä läsnäolo, lehden lukeminen yms.
Matkoja voi liikkua taksilla.
Asiakas asuu hoitokodissa, joten työ ei sisällä hoidollisia toimia. Hoitajat auttavat pyörätuoliin siirtymisessä.

Asiakkaalla on tapaturmainen aivovamma, jonka vuoksi esiintyy sanallisen itsehillinnän puutteita. Perusluonne on iloinen ja vauhdikas. Avustajalta odotetaan ymmärrystä ja huumorintajua asiakkaan sairaudesta johtuvalle käytökselle. Asiakas pitää huumorintajua avustajan tärkeimpänä piirteenä.
Avustajalta vaaditaan reipasta otetta ja oma-aloitteisuutta tapaamisten sisällön ideoinnissa, jonka saa tehdä hyvin vapaasti. Avustajalla on lähiomaisten vahva tuki ja apu tapaamisten sisällön mahdollistamisessa ja muissa käytännön asioissa.
Toivomme, että avustaja olisi valmis sitoutumaan työhön pitkäaikaisesti.
Tutustumiskäynti asiakkaan luona on toivottavaa ennen päätöstä työn vastaanottamisesta, jotta hakija voi itse arvioida kokeeko aidosti olevansa halukas ja sopiva aloittamaan tämän työn.

Työtä on 10 tuntia kuukaudessa ja se tehdään sovitusti esim. kerran tai kaksi viikossa mihin päiväaikaan tahansa.
Työ alkaa aluksi sijaisuutena, mutta jatkuu toistaiseksi voimassa olevana, mikäli työntekijä/työnantaja niin haluavat. Paikka täytetään mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa http://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/ lisää viitteeksi työnantajan viite (PMK, VAPAA-AIKA). Lisätietoa työstä alueen palveluohjaajalta numerosta 050 388 6061. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.

Tämä ilmoitus koskee tuetun työnantajamallin mukaista palvelua. Työnantajana toimii avustajaa tarvitseva henkilö itse tai hänen edunvalvojansa.
Spesion rooli on kulkea oppaana ja tarjota tukea ja ohjausta koko työsuhteen ajan molemmille osapuolille sekä huolehtia työnantajamallin mukanaan tuomista velvoitteista, kuten palkanmaksusta ja lakisääteisestä työterveyshuollosta.
Tuetussa työnantajamallissa työsuhteen palkka ja avustajatuntimäärät ovat kunnan määrittelemät. Työnantaja, eli avustettava henkilö, määrittelee itse henkilökohtaisen avun ideologian mukaisesti muun muassa työajat ja työtehtävät ja tekee päätöksen siitä, kuka henkilö työsuhteeseen valitaan.

Alle 18-vuotiaiden kanssa työskenteleviltä pyydetään aina rikostaustaote nähtäväksi ennen työsuhteen alkua.
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.
YhteystiedotSpesio
p. 050 388 6061 tai liisa.ronkanen@spesio.fi
Työpaikan osoite76100 PIEKSÄMÄKI
Palkkaus10,84 €/t + mahd. työaikalisät
Työ alkaamahdollisimman pian
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty19.09.2019
Ilmoitusnumero10105129
Työnantajan viitePMK, VAPAA-AIKA

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin