Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Pieksämäki

Haluatko tehdä merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä?
Me Spesiolla ajattelemme, että jokaisen pitää saada elää omannäköistään arkea. Jos olet samaa mieltä, tule avustajaksi! Avustajana työsi on aidosti merkityksellistä, sillä mahdollistat avustettavalle ne asiat, jotka vammattomilta onnistuvat ilman henkilökohtaista apua. Haemme jatkuvasti uusia avustajia asiakkaillemme ympäri Suomen - tervetuloa mukaan.
Teemme pykälää parempaa maailmaa osana Honkalampea. Honkalampi-säätiö tekee työtä esteettömän ja sujuvan arjen puolesta. www.honkalampi.fi

Spesio hakee henkilökohtaista avustajaa SIJAISEKSI kokopäivätyöhön n. 40-vuotiaalle miehelle Pieksämäen keskustaan. Sijaisuuden kesto on pidempiaikainen ja työsuhde muuttuu mahdollisesti toistaiseksi voimassa olevaksi, mikäli niin sovitaan. Työotteen tulee olla kuntouttava.
Työtehtävät ovat avustamista kaikissa päivittäisissä toimissa sekä kodin ulkopuolisissa asioineissa (mm. kauppa ym. sekä fysioterapiakäynnit) ja ulkoilussa/muussa liikunnassa. Avustajaa tarvitsevan henkilön liikkumisen apuvälineenä on sähköpyörätuoli ja sisätiloissa rollaattori.

Työtä on pääsääntöisesti arkisin (ma - pe) 40 tuntia viikossa. Työaika on klo 9.00 - 17.00. Työtä voi olla myös satunnaisesti viikonloppuisin, jolloin työaika on klo 9.00-15.00.
Paikka täytetään ja työ alkaa mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa http://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/ lisää viitteeksi työnantajan viite (KOKOPV_SIJAINEN). Lisätietoa työstä alueen palveluohjaajalta numerosta 050 388 6061. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.

Tämä ilmoitus koskee tuetun työnantajamallin mukaista palvelua. Työnantajana toimii avustajaa tarvitseva henkilö itse tai hänen edunvalvojansa.
Spesion rooli on kulkea oppaana ja tarjota tukea ja ohjausta koko työsuhteen ajan molemmille osapuolille sekä huolehtia työnantajamallin mukanaan tuomista velvoitteista, kuten palkanmaksusta ja lakisääteisestä työterveyshuollosta.
Tuetussa työnantajamallissa työsuhteen palkka ja avustajatuntimäärät ovat kunnan määrittelemät. Työnantaja, eli avustettava henkilö, määrittelee itse henkilökohtaisen avun ideologian mukaisesti muun muassa työajat ja työtehtävät ja tekee päätöksen siitä, kuka henkilö työsuhteeseen valitaan.

Alle 18-vuotiaiden kanssa työskenteleviltä pyydetään aina rikostaustaote nähtäväksi ennen työsuhteen alkua.
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.
YhteystiedotSpesio
p. 050 388 6061
Työpaikan osoite76100 PIEKSÄMÄKI
Palkkaus10,84 €/t + mahd. työaikalisät
Työ alkaamahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk, mahdollisesti pidempään
Ilmoitus jätetty18.10.2019
Ilmoitusnumero10138360
Työnantajan viiteKOKOPV_SIJAINEN

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin